Померли дуже рано: актори серіалу «Свати», яких вже немає поруч з нами

Добірка акторів популярного серіалу «Свати», які загинули.

Цього року розпочалися зйомки сьомого сезону популярного серіалу «Свати». Перший сезон було знято ще в далекому 2008 році, серіал полюбився багатьом людям як в Україні, так і за кордоном. В цій статті ми згадаємо тих улюблених артистів з серіалу, яких більше нема в живих.

Ольга Аросєва

Популярна артистка, яка була знаменитою задовго до виходу проєкту. В “Сватах” їй дали невелику, але цікаву роль – мами Ольги. Аросєва знялася в 4, 5 і 6 сезоні. Померла актриса в 2013 році.

Володимир Зельдін

Крім уміння зачаровувати блискучим акторським талантом, Зельдін залишився в пам’яті шанувальників як людина, яка до останнього подиху цінував всі фарби життя. Під час зйомок в серіалі акторові було 97 років. У проєкті він неодноразово майстерно танцював енергійні танці. Помер артист в 2016 році.

Актори зі «Сватів», які померли
Актори зі «Сватів», які померли

Анатолій Барчук

Радянський і український кіноактор зіграв в серіалі епізодичну роль – свата Мітяя. У 2007 році йому дали звання “Народний артист України”. Актора не стало в 2015 році.

Олександр Бондаренко

Бондаренко зіграв в “Сватів” теж невелику роль. У 6 сезоні Іван і Беркович поїхали на чемпіонат з футболу, по дорозі вони зустріли таксиста, яким і був Олександр. Помер актор у 2013 році під час вистави “1001 пристрасть, або Дрібниці життя”.

Володимир Турчинський

Він у першому сезоні зіграв бізнесмена, який допоміг малій Женьці придбати люльку миру. Актор помер у віці 46 років у 2009 році через проблеми з серцем.

Галина Опанасенко

Відома радяньска та українська акторка театру та кіно. Галина Опанасенко в «Свати-6» зіграла Микитівну, яка була власницею дивовижної кози. Іван Будько і Мітяй думали, що тварина могла передбачати результати спортивних матчів.

Померла Галина Опанасенко в 2013 році у віці 70 років.

Актори зі «Сватів», які померли
Актори зі «Сватів», які померли

Олег Треповский

Народний артист України. Олег Треповский зіграв роль директора хлібозаводу, на якому трудилися Іван і Валя Будько. Чоловік помер у віці 52 років в 2018 році після тривалої боротьби з хворобою.

Схожі статті