Донька Костянтина Меладзе Лія прийшла на український “Голос країни-12”: не без впливу іменитого батька-продюсера

Донька Костянтина Меладзе Лія вирішила спробувати себе у шоу-бізнесі та прийшла на шоу, щоб мати можливість стати відомою виконавицею. Усі деталі в статті.

На телеканалі “1+1” стартує прем’єра нового сезону музичного шоу “Голос країни”. Усі з нетерпінням чекають на нові випуски, а найгучніша новина вже поширюється мережею. Виявляється, донька відомого українського композитора Костянтина Меладзе Лія потрапила на сліпі прослуховування. Кадр з зйомок вже активно обговорюється в Інтернеті фанатами проєкту.

Донька Костянтина Меладзе Лія прийшла на український Голос країни-12

Донька Костянтина Меладзе Лія прийшла на український Голос країни-12

Зіркова донька зізналася, що досить довго йшла до цього кроку і дуже сумнівалася. Однак, підтримка її батька багато чого змінила, і особливо його поради, які, звісно, мали сильний ефект, адже Костянтин — найсильніший у сфері шоу-бізнесу.

Донька Костянтина Меладзе Лія прийшла на український Голос країни-12

Лія розповіла, що вона з дитинства мріяла потрапити на це шоу, але її перфекціонізм не давав їй повірити в себе та здійснити своє бажання. Вона дуже довго готувалася, вдосконалювалась свої навички та знання і, звичайно, тренувалася. Костянтин Меладзе також знав про намір своєї доньки потрапити до проєкту. І допоміг їй морально. Ба більше, він наполіг, що вона має залишатися собою, щоб досягти успіху.

Втім, скільки крісел повернулася до дівчини невідомо. На щастя, продюсери шоу активно слідкують за тим, щоб жодна деталь не вийшла назовні раніше, ніж заплановано, тому дізнатися, чи зможе Лія пройти далі ми зможемо лише тоді, коли випуск вийде в ефір. Знаючи, яка династія сильна у вокалі, немає сумнівів, що у Лії все вийде.

Схожі статті