Співачки, які виглядають молодше свого віку: розглядаємо зблизька обличчя Кароль, Цибульської, Білик та інших

Професія співачки вимагає завжди виглядати бездоганно та привабливо, адже на артисток рівняються сотні тисяч прихильників. Давайте подивимося на зірок, які виглядають молодше, ніж вони є насправді та спробуємо з'ясувати - як вони досягли такого результату.

Ірина Білик

Ірина Білик показала Юрія, з яким живе разом з сином
Ірина Білик

Ірина Білик ще з молодості зарекомендувала себе не лише як талановита співачка, а й як красива жінка. Час від час артистка змінювала образ та імідж – була темненькою, руденькою, врешті-решт зупинилася на світлій зачісці. Білик ніколи не відчувала дефіциту чоловічої уваги – у неї за плечима п’ять шлюбів. Зараз 51-річна зірка продовжує користуватися популярністю у протилежної статі та все ще шукає своє щастя. Секрет краси та молодості Ірина знайшла у кабінетах пластичного хірурга та косметологів.

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Віру завжди називали однією з найгарніших артисток у шоу-бізнесі. Часом здається, що екс-віагрянка дійсно забула, як це – старіти. 39-річна зірка та мама двох доньок виглядає просто бездоганно як для свого віку. Віра постійно працює над своїм стилем, зовнішністю та іміджем, тож вже десятки років не втрачає титулу однієї з найпривабливіших жінок на естраді.

Тіна Кароль

Тіна Кароль розповіла, чому змінила ім'я на псевдонім
Тіна Кароль

36-річній Тіні Кароль легко можна скинути 10 років. Співачка ретельно дбає про свою зовнішність та стиль, регулярно радуючи прихильників новими образами та нарядами. Порівнюючи Тіну сучасну з Тіною на початку кар’єри, можна подумати, що вона абсолютно не змінилася – лише обрала нову зачіску та почала надавати перевагу більш елегантним сукням і костюмам.

Оля Цибульська

Оля Цибульська в прозорих штанях засвітила все, що нижче пояса
Оля Цибульська 

Дивлячись на обличчя Олі Цибульської, також можна зробити висновок, що співачка забула про старість. Співаюча телеведуча, як себе називає сама Ольга, виглядає максимум на 30 років, хоча паспорт говорить, що вона на 6 років старша.

Альона Вінницька

Альона Вінницька
Альона Вінницька

Складно уявити, але віагрянка з першого складу колективу у грудні відсвяткувала свій 47 день народження. При цьому Альона все ще – власниця чудесної фігуру та молодого обличчя, тож її прихильники сходяться на одній думці – Альона виглядає набагато молодше справжнього віку.

Схожі статті