59-річний Ігор Кондратюк розповів про скандал, який стався через Наталію Могилевську: “Були внутрішні терки”

Відомий український продюсер Ігор Кондратюк вперше розповів про скандал, який вчинила Наталія Могилевська на телепроєкті "Шанс". Усі деталі в статті.

Ігор Кондратюк, Наталія Могилевська та Кузьма Скрябін колись створили неймовірно популярний проєкт “Шанс”, який не тільки дивилися мільйони глядачів, але який дав можливість розвивати кар’єру багатьом відомим нині артистам. Але, звісно, без конфліктів не відбувається реалізація жодних ідей та планів, і Наталія Могилевська якось стала причиною серйозного скандалу усередині колективу та знімальної групи.

Могилевська остаточно розпрощалася з екс-обранцем Ягольником
Ігор Кондратюк розповів про скандал, який стався через Наталію Могилевську

Ігор Кондратюк розповів про скандал, який стався через Наталію Могилевську

Виявляється, співачка втягнула своїх колег та співробітників у політичні ігри. А саме заявила і до того ж привселюдно, що у весь колектив шоу підтримує Володимира Януковича у його намірах сісти у крісло президента. Це відбулося під час прямого ефіру на 5-му каналі, де співачка взяла сміливість на себе заявити про політичні погляди усього складу проєкту.

Ігор Кондратюк поділився, яке розчарування йому довелося пережити
Ігор Кондратюк розповів про скандал, який стався через Наталію Могилевську

Після того що сталося, у весь колектив зібрався разом та почав розбиратися з Могилевською. Були сильні образи, співробітники не хотіли працювати. Потім додалися і проблеми з людьми, які взагалі не причепні до шоу. Тобто репутація проєкту була зіпсована.

“Порізали шини нашому бусику, він поїхав на авторемонт, а йому авторемонтник сказав: “Ви такі ось сякі за Яника, ремонтуйте самі”. Там брендований бусик був. Тож у нас були внутрішні терки”, – розповів Кондратюк.

Судячи з усього, потім конфлікт залагодили і успішно про нього забули.

Схожі статті