36-річна Тіна Кароль позувала з батьками, рідним братом і єдиним сином: не вистачає тільки Євгена Огіра (ФОТО)

Щирі шанувальники виконавців не з чуток знають, наскільки цінні для них бувають архівні світлини кумирів. Подібний подарунок нещодавно отримали фанати Тіни Кароль.

Відома українська виконавиця Тіна Кароль має велику сім’ю і велику історію поза своїми плечима. Артистка навчилася жити, знаходячись у поганих відносинах зі своїм батьком, вдалині від рідного сину, який навчається у Лондоні та без коханого чоловіка Євгена Огіра, який вісім років тому пішов з життя через рак шлунку.

Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром та сином Веніаміно
Тіна Кароль позувала з батьками, рідним братом і єдиним сином

Інколи архівні світлини несуть особливу цінність для нас, і певно фотографія, яка нещодавно з’явилася в мережі, є саме такою для Тіни Кароль.

Тіна Кароль позувала з батьками, рідним братом і єдиним сином

Нещодавно фан-аккаунт виконавиці опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram архівних знімок Тіни у колі сім’ї. Так, у кадрі постали батьки поп-діви її рідний брат Станіслав, єдиний син Веня і вона сама.

Помітно, що знімок зроблений на звичайну плівку, дуже неякісний і зроблений вельми давно. Через це він є особливо романтичним та незвичайним.

Нагадуємо, що єдиний спадклємець Кароль Веніамін народився у шлюбі з продюсером Євгеном Огіром, який декілька років боровся за життя з онкологією і врешті-решт помер у німецькому госпіталі. Артистка довго не могла прийти до тями після втрати коханої людини, присвятила йому безліч пісень, але як помічають фанати, назавжди змінилася після його смерті.

Її єдиний син з’являється вдома тільки на канікулах, а також під час карантину. Подейкують, що з батьком вона не спілкується через різні погляди на життя. У чоловіка були серйозні проблеми з законом через бізнес.

Схожі статті