До 42-річної Маші Єфросініної за кордоном чіплявся іноземець: чоловік ведучої через це ледь не попрощався з життям

Відома українська ведуча Маша Єфросиніна зізналася, що потрапила у небезпечну для життя ситуацію на околицях Амстердаму. Що сталося, дізнайтеся в статті.

Маша Єфросиніна має великий досвід роботи на телебаченні і не менш великий досвід у подорожах. Зірка обожнює відвідувати різноманітні країни, і зазвичай робиться у компанії коханого чоловіка Тимура та дітей.

Маша Єфросиніна готова до розлучення?
До Маші Єфросініної за кордоном чіплявся іноземець

Однак, не завжди вони приносять лише приємний досвід. Так, нещодавно знаменитість зізналася, що її чоловік ледь не відправився на той світ через те, що намагався захистити честь своєї дружини.

До Маші Єфросініної за кордоном чіплявся іноземець

До Маші Єфросініної за кордоном чіплявся іноземець

Неприємний інцидент стався у Голландії, коли пара гуляла околицями Амстердаму.

“Північ, усі гуляють. Нам на зустріч йшла компанія, напевно, людина 12 хлопців, афроамериканців. І один із них схопив мене за п’яту точку”, – згадала Маша Єфросиніна у відео на своєму YouTube-каналі.

Хромаєв одразу ж вступився за свою дружину і розбірки одразу ж перейшли у кулачний бій. Маша натякнула, що він був настільки суворий, що вона побоювалася за життя свого коханого. На щастя, все обійшлося і всі залишилися живими.

“Я дуже переживала, що його просто вб’ють. Але поліція була поряд”, – емоційно поділилася Маша.

Варто відмітити, що у розмові з Жанною бо Євою Маша зізналася, що Хромаєв, як і будь-який осетин, дуже агресивно ставиться до будь-кого, хто ображає матір його дітей. Нібито це національна риса, яка має релігіозні та традиційні корені. Тому зовсім не дивно, що реакція Тимура була не те щоб бурхливою, а межувала з безпекою для життя.

Схожі статті