Як виглядає головна суперниця 45-річної Марічки Падалко: вкрала серце Соболєва задовго до знайомства з ведучою

До зустрічі з телеведучою Марічкою Падалко політик Єгор Соболєв мав два шлюби. В одному з них в нього навіть народилася дитина. Як виглядає колишня дружина чоловіка?

Коли Марічка Падалко зустріла свою долю, вона не була вільною жінкою. Телеведуча перебувала у відносинах, а її майбутній чоловік взагалі був одруженим. Телеведуча боялася розповісти рідним про заборонене кохання, але з бабусею поділилася. Вона підтримувала свою онучку і допомогла їй побудувати здорові стосунки, а згодом міцну сім’ю.

Політик Єгор Соболєв залишив дружину не заради того, щоб знайти своє щастя в обіймах прекрасної теледіви.

Як виглядає головна суперниця Марічки Падалко

Катерина Соболєва, яка розлучилася зі своїм чоловіком заради того, щоб він став щасливим з Марічкою не пішла з життя сім’ї і досі спілкується з нею. Втім, фотографій жінки у мережі просто немає. Вочевидь, їй вдається добре ховатися від журналістів.

Єгор Соболєв та Анна Цуканова

Однак, Падалко ніколи не згадувала, що насправді Єгор був одружений двічі. І першою дружиною йому стала Анна Цуканова, яка підтримувала його і навіть допомогла отримати українське громадянство. Політик робить вигляд, ніби красуні ніколи і не було в його житті.

Варто відмітити, що Марічка Падалко тривалий час намагалася завагітніти, і лише після зустрічі з собою змогла втілити свою мрію в життя, а згодом стала матір’ю аж трьох дітей. Так як у політика є донька від другого шлюбу Аліса, в цілому у нього чотири спадкоємця.

Нагадуємо, що днями Марічка Падалко намагалася встати на облік у військкоматі, що обернулася повним фіаско для неї. Виявляється в Україні ще жодна жінка не змогла стати на облік, а інструкції стосовно цієї процедури працівники структури просто не отримали. Телеведуча отримала відмову і не змогла виконати свій обов’язок.

Схожі статті