Як виглядає жінка, яка народила 42-річному Дану Балану сина: затягла артиста під вінець і зробила нещасливим

Популярний молдавський виконавець Дан Балан впродовж кар'єри намагається дотримуватися амплуа холостяка та серцеїда, але мало хто знає, що він був одружений.

Всесвітньовідомий молдавський виконавець Дан Балан позиціонує себе, як затятий холостяк та серцеїд. Це амплуа допомагає йому у просуванні свого обличчя та, власне, творчої кар’єри. Однак, мало хто знає, що насправді артист намагався бути сім’янином, але щастя у шлюбі не зміг знайти через гастролі.

Як виглядає жінка, яка народила Дану Балану сина

Так, всередині нульових знаменитість одружився на румунській моделі Еллі Крупеніній. Красуня народила виконавцю первістка Алана, якого родина старанно приховує від сторонніх очей.

Як виглядає жінка, яка народила Дану Балану сина

Подейкують, що шлюб зруйнувався через те, що Елла сильно ревнувала коханого, коли той знаходився у концертних турах. Жінка не знаходила собі місця і постійно скандалила з виконавцем. Врешті-решт їхні стосунки зруйнувалися, і молдавський мачо забажав розлучення.

Як виглядає жінка, яка народила Дану Балану сина

Крупеніна разом з сином на той момент нібито знаходилися в Ізраїлі. Що, до речі, логічно, адже сам Балан не один рік провів у цій країні через роботу свого батька. Розставання вдалося її дуже важко і тоді молдавська преса навіть писала про те, що вона намагалася власноруч відправитися на той світ. Коли Балан дізнався, зірвався з гастролей до колишньої, щоб не залишати її та сина на самоті.

Згодом співак знайшов своє щастя в обіймах кращої подруги сестри Сонди Христини. Дівчина довго чекала на пропозицію руки і серця, але за пять років Балан так і не наважився перейти цю межу. Після цього у мачо нібито навіть не було тривалих романів.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.