51-річна Ірина Білик вперше розповіла, як посварилася з Вакарчуком через Кузьму Скрябіна: “Ну хто так робить?”

Примадонна української естради Ірина Білик дала відверте інтерв'ю, у якому вперше розповіла, як посварилася зі Святославом Вакарчуком через Кузьму Скрябіна.

Ірина Білик вже давно виступає на сцені та особисто знайома з багатьма вітчизняними артистами, але не з усіма вона має добрі стосунки. Так, у програмі “Мій секрет” з Машею Ефросініною поп-діва зізналася, що у неї був конфлікт з солістом “Океан Ельзи” Святославом Вакарчуком.

Непорозуміння між ними сталося під час підготовки до концерту пам’яті Кузьми Скрябіна, який раптово пішов з життя 2 лютого 2015 після трагічного ДТП.

Кузьма Скрябін та Ірина Білик
Ірина Білик посварилася з Вакарчуком через Кузьму

На 40 днів Андрія Кузьменка його зіркові друзі та колеги готували пам’ятний концерт. У творчості Білик є спільна після з Кузьмою – “Мовчати”. І було б логічним, якщо б її взялася співати саме вона, однак першим за неї вхопився Вакарчук, нічого не запитавши в Ірини.

Ба більше, потім на репетиціях вони з’ясовували, хто який рядок співатиме – без суперечок не обійшлося. Але і це ще не все.

Вакарчук і Білик не поділили пісню Скрябіна
Вакарчук і Білик не поділили пісню Скрябіна

З’ясувалося, що Святослав взяв на себе більше, ніж слідувало та не дозволив музикантам гурту “Скрябін” грати вступ до пісні:

“Ну хто так робить? Це трагедія саме цього гурту. Він сказав: “Я буду грати сам на роялі”. Мені було просто шкода хлопців, що це їх біль, це їх фронтмен. Я б на місці хлопців, чесно… Ну я просто тоді мовчала, мовчала всі ці роки”, – розповіла Білик.

Ірина Білик вперше розповіла про конфлікт зі Святославом Вакарчуком через Кузьму Скрябіна
Ірина Білик вперше розповіла про конфлікт зі Святославом Вакарчуком через Кузьму Скрябіна

До речі, навколо багаторічної дружби Ірини та Кузьми ходило багато чуток про те, що насправді між ними вирують любовні стосунки. На додачу до цього в мережі не перестають обговорювати схожість старшого сина Білик зі Скрябіним. Сама артистка каже, що роман дійсно був, але тільки творчий.

Схожі статті