45-річна Олена Кравець коротко підстриглася і нарвалася на купу критики в мережі: з боб-каре було краще (ФОТО)

Популярна українська артистка Олена Кравець останнім часом багато експериментує зі своїм волоссям, і якщо раніше ці експерименти викликали захват, то зараз отримують різні відгуки.

Олена Кравець — без сумніву вродлива жінка, яка збирає захоплені погляди чоловіків та заздрісні коментарі від жінок. Артистка впродовж 15 років не зраджувала своєму стилю і носила майже одну й ту саму зачіску з мінімальними змінами. Але минулого року вона наважилася на кардинальний крок. Спочатку Олена зробила собі боб-каре, а потім взагалі підстриглася під хлопчика, залишивши довгі прядки спереду.

Олена Кравець коротко підстриглася і нарвалася на купу критики в мережі

Нещодавно вона знову пішла до салону, щоб в черговий раз провести свою голову до ладу. Вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик результату, який вона отримала після роботи з майстром, але неочікувано нарвалася на купу критики.

Так, навіть сонячний та радісний вигляд артистки не змогли переконати шанувальників у тому, що вона лише кращає. Користувачі мережі масово почали залишати коментарі з критикою в її адресу. Частіше за все, вона стосувалася саме довжини її волосся. Фанатам здається, що Олені більш пасувала довга зачіска.

Олена Кравець коротко підстриглася і нарвалася на купу критики в мережі. Скріншот коментарі під публікацією артистки

Нагадуємо, днями зірка дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповіла, чому відселили від себе п’ятнадцятирічну доньку. Виявляється, старша спадкоємиця знаменитості Марія була вимушена з’їхати від батьків через народження двійнят та їхній переїзд з заміського будинку до квартири. Дівчина перебралася житла своєї подруги і там навчалася самостійності.

Схожі статті