Як виглядає дружина Дмитра Танковича: телеведучий затягнув під вінець світловолосу красуню з модельною фігурою

Відомий шоумен і телеведучий Дмитро Танкович рідко ділиться з фанатами особистим, але цього разу він зробив виняток та показав на фото свою красуню-дружину.

Дмитро Танкович – корінний білорус, він народився і виріс в Мінську у 1977 році. Ще школярем майбутня телезірка почав грати в театрі, хоча вищу освіту здобув за спеціальністю “Облік, аналіз та аудит в банку” Білоруському державному економічному університеті. Саме під час навчання Дмитро став учасником команди КВК під назвою “ЧП”. Якщо на початку це було простим захопленням, то з часом гумористи вийшли на професійну арену.

Дмитро Танкович з команди КВК ЧП показав свою дружину
Дмитро Танкович з команди КВК ЧП показав свою дружину

Паралельно з кар’єрою в КВК Танкович працював на телебаченні як сценарист та ведучий, а після розпаду команди повністю присвятив себе телевізійній діяльності.

У 2009-му Дмитро приєднався до колективу СТБ, з 2018-го працює в “Дизель Шоу”. У 2020-му став учасником “Танців з зірками” в парі з Ілоною Гвоздьовою, яка вийшла з ним на паркет на останніх термінах вагітності.

Як виглядає дружина Дмитра Танковича

За лаштунками екранного життя Танковича підтримує його кохана дружина Ольга Рибка. Познайомилася пара на знімальному майданчику. Обраниця Дмитра тоді працювала адміністратором кастингу шоу “Україна має талант”. Пара разом виховує доньку Олександру, яка у 2021 році вже пішла в перший клас.

Як виглядають дружина і дочка Дмитра Танковича
Як виглядають дружина і дочка Дмитра Танковича

Нові фото Танковича з дружиною з’явилися в його Інстаграмі після відпустки на Сейшелах, а на особистій сторінці Ольги можна знайти ще більше світлин.

Не можна не зауважити, що обраниця гумориста має модельну фігуру, від якої важко відвести погляд.

Як виглядає дружина Дмитра Танковича
Як виглядає дружина Дмитра Танковича

Схожі статті