34-річна Неля Шовкопляс показала красеня, який затьмарив її чоловіка, і це не Єгор Гордєєв: “Це – моя любов”

Відома українська телеведуча Неля Шовкопляс показала близького її чоловіка, який може перевершити навіть її обранця. Як виглядає рідний брат знаменитості, дізнайтеся в нашій статті.

Неля Шовкопляс з’являється на українських телеекранах ледве не щодня. Ми просинаємося з нею і розпочинаємо свій день. І хоча українці дуже звикли до позитивної телеведучої, вони знають про неї вельми мало. Відомо, що вона заміжня і виховує двох хлопчиків.

Неля Шовкопляс потягнулася до Єгора Гордєєва, а він у відповідь припав губами
Неля Шовкопляс показала красеня, який затьмарив її чоловіка

Декілька років тому Неля Шовкопляс приїхала за провінції через роботу свого чоловіка. І так як обставини дозволяли їй втілити свою мрію життя, вона пішла на курси телеведучих, а потім успішно пройшла кастинг на ранкове шоу.

Неля Шовкопляс показала красеня, який затьмарив її чоловіка

Своїх рідних вона показує зовсім не часто, тому подібні моменти наче справжній подарунок для її шанувальники. І днями вона знову його піднесла. Так, вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram світлину, на якій постала поруч з рідним братом.

Неля Шовкопляс показала красеня, який затьмарив її чоловіка. Скріншот особистої сторінки Нелі Шовкопляс

Судячи з допису до фотографії, вона була зроблена три роки тому. Родича знаменитості звуть Руслан, і він цілковитоюа копія сонячної теледіви. Швидше за все, знімок був створений під час якогось свята, адже на тлі помітно повітряні кульки різного кольору. Та й сам Руслан одягнений доволі офіційно, і взагалі, виглядає, як наречений.

Дивлячись на однакові обличчя Нелі та її брата, можна навіть зробити висновок, що вони двійнята чи близнята. Втім, у біографії Шовкопляс відсутня подібна інформація. І сама телеведуча вказала б, що брат до неї набагато ближче, ніж будь-хто.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.