Пробачили зрадників: Ніна Матвієнко, Катя Бужинська та інші зірки, які змирилися зі шлюбним перелюбом чоловіка

Мало-хто наважиться пробачити подружню зраду. Проте навіть серед зірок, де рівень розлучень зашкалює, знайшлися ті, хто зумів знайти у собі сили повернутися до зрадників заради родини та кохання.

Ніна Матвієнко живе зі своїм чоловіком, художником, Петром Гончаром вже понад 50 років. Проте, як виявилося, ідеальні на перший погляд стосунки також мають своїх скелетів у родинній шафі. Чоловік одного разу вскочив у гречку, про що відразу дізналася його дружина Ніна Митрофанівна. Тоді жінка не пішла від коханого, але поставила ультиматум: якщо подібне повториться ще бодай один раз, вона полишить його назавжди. На щастя, Петро зумів зберегти сім’ю.

Як виглядає чоловік Ніни Матвієнко
Як виглядає чоловік Ніни Матвієнко

Зраджував дружину Ольгу Горбочову й продюсер Юрій Нікітін. Вперше пара одружилася ще в 2007 році, однак цей шлюб закінчився усього через два роки саме через зради чоловіка. Юрій “на стороні” будував стосунки з іншою дівчиною, чого Ольга відразу пробачити не змогла. ЗМІ подейкували, що співачка навіть хотіла накласти на себе руки, однак змогла поборотися з депресією. Інтрижка Нікітіна закінчилася досить швидко, й він зрозумів, що не може жити без Гобачової, тож почав активно добиватися її прихильності. Ольга таки знайшла у собі сили пробачити зрадника. Невдовзі у зірок, які виховували доньку Поліну, народилася ще одна дівчинка, яку назвали Серафимою. А 2016-го закохані знову побралися та щасливі у шлюбі.

Ольга Горбачова та Юрій Нікітін
Ольга Горбачова та Юрій Нікітін

Ще одна сім’я, в якій стався перелюб – Сніжана та Сергій Бабкіни. Для прихильників відверте зізнання зірок стало справжнім шоком, адже довгий час їх вважали ідеальним подружжям. Музикант розповів неприємну правду про себе – виявилося, що після концертів у нього був сумнівний ритуал. Після виступів він вживав алкоголь, а потів звертався до послуг дівчат “найдавнішої професії”, яким платив за годину від 50 до 500 доларів за годину. Дружина Сніжана жодного разу не заскочила коханого на гарячому – у всьому він зізнався самостійно, вимолюючи пробачення жінки на колінах. Актриса змогла пробачити зразу, однак сам Сергій зізнається, що навіть через 7 років після викриття правди відчуває образу коханої. Зараз пара виховує трьох дітей.

Сергій Бабкін з дружиною Сніжаною
Сергій Бабкін з дружиною Сніжаною

Заплющувала очі на зради першого чоловіка, продюсера Юрія Квеленкова і популярна українська співачка Катерина Бужинська. Юрію Катерина подарувала доньку Олену, проте зізнавалася, що в 19 років він змушував її робити аборт. Доброта артситки не врятувала той шлюб і врешті-решт Катерина подала на розлучення. Зараз вона щаслива у другому шлюбі з бізнесменом Дімітаром Стойчевим, від якого має двійнят Катю та Дмитрика.

Як виглядає чоловік Каті Бужинської

Як виглядає чоловік Каті Бужинської

Схожі статті