44-річна Лідія Таран відвезла доньку подалі від Доманського і цивілізації через діагноз: “Живемо високо в горах”

Відома українська телеведуча і журналістка Лідія Таран разом зі своєю дочкою від Андрія Доманського перебралася подалі від цивілізації через діагноз.

Лідія Таран – офіційна матір-одиначка вже багато років. Дитину вона народила у стосунках з шоуменом Андрієм Доманським, однак штампу в її паспорті так і не з’явилося. Зустрілися вони завдяки роботі, а розвивалося все так стрімко, що дуже скоро після початку роману колеги з’їхалися.

Свого кохання Андрій і Лідія від публіки не приховували, тож коли в них з’явилася донечка Василина, вся країна вітала пару з поповненням. Разом з тим шанувальники не могли дочекатися весілля телезірок, якого вони так і не відгуляли. Несподівано для усіх, а як потім виявилося і для самої Таран, Доманський. поставив крапку у стосунках.

Андрій Доманський та Лідія Таран з дочкою Василиною
Лідія Таран разом з дочкою від Андрія Доманського поїхала від цивілізації

Попри те, що розрив був для Лідії болісним, зла на колишнього вона не тримає і дозволяє йому брати участь в житті спадкоємиці. Втім, у соцмережах ведуча ТСН днями повідомила, що забрала дитину подалі від цивілізації та пояснила, з чим це пов’язано.

Так, в Інстаграмі Лідії Таран з’явився допис, який починається з хвилюючого слова діагноз:

“Діагноз – я людина дороги! Літак, потім автобус, потім потяг, потім ще фунікулер, і от ми живемо високо в горах, майже в небі і понад хмарами. Щоб дістатись наших апартаментів, треба скористатись 3 ліфтами, щоб купити їжі – знову фунікулер до цивілізації. І знаєте що – це мене не втомлює, а навпаки. Навіть усі підйомники разом взяті, на кожному з яких треба показувати сертифікат вакцинації, бо потім тобі красивий француз з посмішкою бажає “bonne journée” – гарного дня, і ти їдеш ще вище в гори, щоб злетіти донизу і знов піднятись понад хмарами. Всім бажаю упіймати таку хвилю! Ну і гарних попутників, з якими і в горах не страшно, і в літаку”.

Доповнила свою розповідь колишня дружина Доманського серією кадрів з гірськолижного курорту, на яких також присутня Василина. Дівчинка дуже виросла і вже наздогнала зіркову маму по зросту.

Схожі статті