З ким з відомих красунь у 72-річного Поплавського був роман: вів під руку Тіну Кароль, Аліну Гросу, Олю Сумську

Відомий український співак Михайло Поплавський, якого називають співочим ректором та юним орлом, неодноразово був помічений в компанії з набагато молодшими за себе зірковими красунями.

Михайлу Поплавському вже 72 роки, однак він все одно залишається в тренді, попри такий вже досить поважний вік. У нього є особисті сторінки в молодіжних соцмережах Instagram і TikTok, де кількість підписників рахується в мільйонах.

Там регулярно з’являються нові фото і відео, на яких Михайло Михайлович нерідко позує з дівчатами, що в онучки йому годяться. Тим самим Поплавський викликає обурення користувачів мережі, хоча особисто його це аж ніяк не чіпляє. Ба більше, в одному зі своїх інтерв’ю співочий ректор зізнався – навпаки любить, коли його критикують. Крім того, артиста неодноразово помічали за теплим спілкуванням з головними красунями українського шоу-бізнесу.

Роман Михайла Поплавського і Аліни Гросу

В репертуарі Поплавського і Гросу є спільна пісня, яка називається “А ми з тобою любовники”. Ректор втілив образ героя-коханця, що потрапляє на планету з фантастичної реальності і закохується в чарівну красуню. Нею і стала Аліна Гросу.

Роман Михайла Поплавського і Ольги Сумської

В “послужному списку” Михайла Михайловича є також жінки, трохи старші за студенток. Одна з них – українська Роксолана. В мережі можна знайти фото, на якому Поплавський позує в чорному костюмі, приобійнявши за талію Сумську в корсетній сукні з відкритим верхом. У відповідь на це Ольга обдарувала свого супутника доволі недвозначним поглядом.

Роман Ольги Сумської та Михайла Поплавського
Роман Ольги Сумської та Михайла Поплавського

Роман Михайла Поплавського і Тіни Кароль

Днями в Інстаграмі Поплавського з’явилася серія знімків, зроблених в компанії поп-діви Тіни Кароль. На першому кадрі співачка взяла Юного Орла під руку, а на другому – обійняла двома руками за лікоть.

Роман Тіни Кароль та Михайла Поплавського
Роман Тіни Кароль та Михайла Поплавського

Підпис до публікації ясності не додає:

“Радий нашій зустрічі”, – написав Михайло Поплавський.

Схожі статті