Дружина Романа Сасанчина вперше показала своїх свекруху і свекра: старшу за сина невістку прийняли не одразу

Дружина переможця шоу "Голос країни" Романа Сасанчина Іванна вперше показала своїх свекрів, які були не в захваті, коли дізналися, що невістка старша за їхнього сина.

Роман Сасанчин у свої 19 років вже сім’янин. На початку грудня 2021-го він одружився зі своєю коханою Іванною, а наприкінці місяця у пари народилася дівчинка. Доньку молоді батьки назвали Елізабет.

Зустріч Іванни та Романа була випадковою – познайомилися в компанії спільних друзів. Спочатку дівчина не звертала уваги на Сасанчина, як на потенційного хлопця, однак він наполегливо намагався розтопити лід у серці красуні, що йому зрештою вдалося. Майже одразу вони почали жити разом, хоча зі створенням родини поспішати не збиралися. Втім, сталося як сталося.

Роман Сасанчин в 19 років став батьком
Роман Сасанчин в 19 років став батьком

У себе в Інстаграм-блозі Іванка розповідала, що має певні проблеми з гормональним фотом, через які лікарка її попереджала – на те, щоб завагітніти, можуть піти роки. Саме тому, коли пара побачила заповітні дві смужки, не було жодних сумнівів. Про майбутнє поповнення Сасанчин повідомив влітку 2021-го. На той момент вони з обраницею вже заручилися.

Оскільки вагітність і пологи проходили важко, Іванна досі вирішує проблеми зі здоров’ям – у молодої мами часто погане самопочуття. В один з таких моментів, коли їй було погано, а Романа поруч не було, вона не витримала та заявила, що більше бачити його не хоче. Згодом після цього дружина співака знов вийшла на зв’язок з фанатами і пояснила, що зайвого сказала на емоціях, і ніхто ні з ким не розходиться.

Дружина Романа Сасанчина показала зустріч зі свекрами

Кілька днів Іванна провела в лікарні, а коли повернулася додому до чоловіка і новонародженої донечки, на неї такох чекали свекри. З такої  нагоди родина зробила тепле сімейне фото тлі новорічної ялинки.

Дружина Романа Сасанчина показала свекруху і свекра
Дружина Романа Сасанчина показала свекруху і свекра

Вочевидь, батьки Сасанчина чудово прийняли в сім’ю невістку, хоче сама вона раніше розповідала, що до особистого знайомства свекруха и свекр були не в захваті від неї. Зокрема, їх бентежила різниця у віці – Іванка старша за Рому на 4 роки.

Їхнє враження кардинально змінилося після першої зустрічі – вони думали, що дівчина виглядає старою, але все виявлося зовсім не так.

Наречена Романа Сасанчина розповіла, як її сприйняли його батьки
Дружина Романа Сасанчина розповіла, як її прийняли його батьки

Схожі статті