Колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова показала, для кого схудла на 22 кг: це не Девід Аксельрод

Колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова показала, заради кого схудла на 22 кілограми. Дізнайтеся усі деталі про схуднення продюсерки у нашій статті.

Досвід радикального схуднення для відомої української продюсерки Олени Мозгової зовсім не чужий. Жінка не з чуток знає, як це, худнути і втрачати великі об’єми. Свого роду це героїзм і вартий лише компліментів.

Олена Мозгова
Колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова показала, для кого схудла на 22 кг

Днями стало відомо, що знаменитість знову втратила декілька десятків кілограмів і продемонструвала неймовірні результати, яким можна лише позаздрити. Свій вибір у користь стрункості Олена пояснила досить просто: організм погано справлявся з навантаженнями і відтепер їй набагато легше жити, будучи худенькою.

Колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова показала, для кого схудла на 22 кг

Але, як виявилося, мали вагу і естетичні погляди зірки. Нещодавно продюсерка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook зізнання, заради чого вона пройшла такий довгий і непростий шлях. Виявляється, метою було не сподобатися чоловікам, і не вражати своєю вродою підписників, а влізти у чорну сукню.

Колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова показала, для кого схудла на 22 кг

“Навесні минулого року, повісила я собі перед очі і сказала: “Так, через якийсь час ти повинна в неї влізти і не просто влізти, а виглядати в ньому естетично”. Сьогодні ввечері сукня кинулася мені в очі! Соля виступила як фотограф. Ну так, у нас вийшло не дуже якісне і різке фото”, – поділилася Мозгова.

Варто підкреслити, що Олені вдалося не тільки в неї влізти, але й виглядати в ній впервнено та ефектно. І хоча Мозгова зізнається, що для неї цей стиль зовсім чужий і незвичний, і на підборах вона ходити не вміє, вона виглядає розкішно.

Схожі статті