Заради співака продала будинок: суперниця Таюне звернулася до екстрасенса в надії приворожити Олега Винника

Відомий український співак Олег Винник має неабияку популярність серед жіночої аудиторії, яка знає, що він одружений з Таюне, однак не усіх це зупиняє.

Олег Винник народився в Черкаській області в невеличкому селі, але свою першу славу здобув в Німеччині, Австрії та Швейцарії як виконавець головних ролей в популярних мюзиклах. У 2006-му Олег зосередився на кар’єрі співака в рідній Україні, де зібрав один з найбільших офіційних фан-клубів серед інших зірок вітчизняної естради.

Своїх шанувальників і шанувальниць Винник любить і регулярно радує творчістю, а от особисте життя тримає в секреті. Виконавець хіта “Ніно” навіть не підтверджує свій сімейний статус, хоча вже не перший рік говорять про те, що його дружина – бек-вокалістка Таюне.

Олег Винник привітав Таюне з днем народження та розкрив свої справжні почуття
Суперниця Таюне хоче приворожити Олега Винника

Як не дивно, але жіноча частина аудиторії не сприймає Таїсію Сватко як конкурентку. Навпаки, більшість радіють за щастя пари і бажають їм кохання на все життя, проте є серед фанаток Олега і такі, що мітять на місце Таюне, намагаючись досягти цього доволі нетиповими способами.

Так, в ток-шоу “Викриття. Післямова” переможець “Битви екстрасенсів” Максим Гордєєв розповів, як одна з його клієнток заради Винника продала будинок:

“Жінка приходила до мене з ось такою купою грошей. Вона каже: “Я продала свій будинок, і я хочу приворожити Олега Винника”. Ви просто вдумайтеся, продати свій будинок – я хочу Винника, все. Це не смішно, тому що, дякувати Богу, вона прийшла до мене. Я їй сказав: “Так, давай зберися, це не твоя історія, в тебе інше життя, і все інше”. А якби вона прийшла до іншого екстрасенса, який би взявся?”.

Ще більше цікавих новин з життя Олега Винника на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті