Переможець Холостячки-2 Задворний передав естафету: Свечкоренко гучно заявив, що ніколи не любив Злату Огнєвіч

Після фіналу "Холостячки-2" залишилося багато розбитих сердець. Зокрема, про відсутність почуттів до Злати Огнєвіч спочатку заявив Андрій Задворний, а після нього і Роман Свечкоренко.

Стосунки Злати Огнєвіч і Андрія Задворного, який став переможцем 2 сезону романтичного реаліті-шоу “Холостячка”, протривали всього півтора місяці. Починалося все казково, однак закінчилося несподівано навіть для самої співачки.

В пост-шоу “Як вийти заміж: життя після проєкту” вона розповіла, що в той вечір була в передчутті від зустрічі з коханим після розлуки – Андрій сказав їй, що поїхав у відрядження. Та насправді виявилося, що никуди він не їздив – просто захотів побути на самоті і обдумати, що відчуває до Злати. Засумніватися в коханні чоловіка змусило небажання до неї повертатися. Зрештою Задворний приїхав до Огнєвіч і з порогу заявив, що більше її не кохає, забрав речі та пішов.

Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний кинув Злату Огнєвіч

Екс-холостячка зізналася, що їй було дуже боляче чути від обранця ці слова, оскільки вона по-справжньому в нього закохалася. Ба більше, Злата звернулася по допомогу до психотерапевта, аби впоратися з болісним розривом і більше не доводити себе до такого стану.

Роман Свечкоренко заявив про відсутність почуттів до Злати Огнєвіч

Після Андрія Задворного про закоханість у Злату заговорив ще один учасник “Холостячки” – блогер і психолог Роман Свечкоренко. В рамках проєкту артистка дивилася на нього з сяючими очима, він відповідав взаємністю, а глядачі пророкували йому перемогу. Втім, коли Огнєвіч дізналася, що Рома досі офіційно не розлучений, залишила його без бутоньєрки.

Злата Огнєвіч і Роман Свечкоренко
Роман Свечкоренко заявив, що не любив Злату Огнєвіч

Перед самим фіналом чоловік повернувся в реаліті, але на першому ж побаченні стало зрозуміло, що іскри між ними більше немає. Після цього Свечкоренко налагодив особисте життя і зустрів нове кохання – 21-річну блогерку Валерію Чернецьку.

Роман Свечкоренко вперше показав свою дівчину
Роман Свечкоренко вперше показав свою дівчину

Вже знаходячись у стосунках з нею, Роман відверто зізнався, якими були його почуття до Холостячки:

“Я ніколи не любив Злату… І в коханні їй не зізнавався”.

Роман Свечкоренко заявив, що ніколи не любив Злату Огнєвіч
Роман Свечкоренко заявив, що ніколи не любив Злату Огнєвіч

Схожі статті