Донька онкохворої Анастасії Заворотнюк не спілкується з матір’ю: покинула у найвідповідальніший момент?

Донька відомої російської акторки Анастасії Заворотнюк Анна дала коментар на запитання про її матір, який збив з пантелику всю мережу. Що відбувається у родині?

2019 року вітчизняний шоу-бізнес розбурхала новина про те, що виконавиця ролі няні з російського сіткому “Моя прекрасна няня” Анастасія Заворотнюк захворіла на онкологію. Родина одразу ж відгородила акторку від уваги преси та публіки, та захистила її права усіма можливими способами. Подейкують, що до знаменитості не допускають навіть друзів. Поруч з нею знаходиться лише її сім’я.

З'явилося нове фото онкохворої Анастасії Заворотнюк
Донька онкохворої Анастасії Заворотнюк не спілкується з матір’ю

Її донька Анна є активною користувачкою соціальних мереж, але на запитання про стан матері відповідати відверто ненавидить. Подібні речі її дратують та виводять з себе. Незрозуміло, чи то їй занадто важко говорити про це, або ж їй не подобається невихованість людей.

Донька онкохворої Анастасії Заворотнюк не спілкується з матір’ю

Нещодавно вона зробила великий подарунок фанатам акторки і відповіла на декілька запитань про неї на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Зокрема, вона зізналася, що вже звикла до цього стану скорботи і дає собі можливість сумувати.

Донька онкохворої Анастасії Заворотнюк не спілкується з матір’ю

Також стало відомо, що дівчина відчуває недостачу у підтримці матері. Коли підписниця запитала у дівчини, чи сумує вона за підтримкою та допомогою мами, вона відповіла ствердно. За якої причини Анастасія та Анна не мають можливості спілкуватися достовірно невідомо. І найпозитивніша з версій — це просто ізоляція Анастасії Заворотнюк не тільки від зовнішнього світу, але і від рідної доньки.

Тим часом мережа б’є на сполох. З’явилася інформація, що знаменитість вже не може говорити, що каже про її плачевний стан. Втім, офіційних даних про акторку насправді немає. Окрім того, що вона банкрот, а її борги списані.

Схожі статті