43-річна Ані Лорак скопіювала наречену свого колишнього чоловіка Мурата та виправдалася за це: “Гордості немає”

Як відомо, колишній чоловік Ані Лорак скоро одружується на іншій. Тим часом співачка вирішила кардинально змінити стиль і здивувала своєю схожістю з його нареченою.

Наречену турецького бізнесмена та за сумісництвом колишнього чоловіка Ані Лорак постійно звинувачували у тому, що вона є копією артистки. Подейкували, нібито чоловік знайшов заміну співачці, яка зовнішньо майже від неї не відрізняється. Однак, усе не так просто, і настали часи, коли і Кароліну звинувачують у тому самому модному злочині.

Ані Лорак скопіювала наречену свого колишнього чоловіка Мурата

Так, нещодавно на особистій сторінці Ані Лорак в соціальній мережі Instagram з’явилася нова фотографія, на якій вона постала у новому для неї стилі. Артистка попередила своїх фанатів про те, що вирішила трохи поекспериментувати, і ось з що цього вийшло: результатом стало звинувачення у тому, що вона почала копіювати наречену свого колишнього Лілію.

Ані Лорак скопіювала наречену свого колишнього чоловіка Мурата

Так, джинси та трендова сорочка зав’язана спереду дуже нагадують саме стиль обраниці Налчаджиоглу. І як виявилося, деякі не готові пробачати Кароліні подібні речі. Користувачі мережі почали робити зауваження артистці прямо у коментарях.

Ані Лорак скопіювала наречену свого колишнього чоловіка Мурата. Скріншот коментарів під публікацією співачки

Нагадаємо, що розлучення Ані Лорак та Мурата відбулося 7 років тому. Офіційною причиною розриву були численні зради турецького бізнесмена, які він не зміг приховати не тільки від коханої, але і від публіки. Кадри його обіймів з дівчатами у клубі потрапили у широкий доступ, і преса активно обговорювала його невірність, що сильно вразило артистку. Згодом з’ясувалося, що Мурат був невірний навіть тоді, коли Лорак виношувала свого первістка Софію.

Схожі статті