Камалія показала чоловіка, який взяв її під своє крило: обрала співвітчизника Захура, що може задовольнити її потреби

Відома українська співачка Камалія взяла свою родину у поїздку до лікарні та показала доктора, який зайнявся її здоров'ям та хворобою, яка не дає їй спокою.

Не так давно відома українська співачка Камалія повернулася з горнолижного курорту та повідомила, що захворіла на невідомий вірус, який дав вкрай неприємні симптоми. Зірка запідозрила, що підхопила і грип, і коронавірус одночасно, і як виявилося, може мати рацію.

Камалія показала чоловіка, який взяв її під своє крило

Нещодавно на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явився новий відеоролик, в якому вона показала, як разом сім’єю, а саме Мохаммадом Захуром, мамою Інною Петрівною, донькою та шофером їде до лікарні. Там на них чекав співвітчизник мільярдера, який з ентузіазмом помінявся оглядати своїх можливих пацієнтів. На щастя, у сім’ї усі, крім самої співачки виявилися здоровими.

Камалія показала чоловіка, який взяв її під своє крило. Скріншоти особистої сторінки співачки

Тож лікар на ім’я Фаруш взяв під своє крило лише артистку та її чоловіка, у якого почали проявлятися перші симптоми. Як повідомляє Камалія, у Мохаммада вже з’явився кашель. Також зірка зняла кумедний ролик, у якому розмовляє з доктором, а він пояснює їй, як таке можливо, одразу захворіти на декілька вірусів.

Уся родина Мохаммада Захура отримала необхідні рекомендації, а знаменитість ще й пройшла певні, ненайприємніші процедури. Сподіватимося, що зірка швидко одужає та забуде про страшні симптоми грипу, які можуть сильно зіпсувати якість життя будь-якої людини.

Нагадуємо, що не так давно мільярдер дав ексклюзивне інтерв’ю, у якому розповів, що його таємнича старша донька тримає у Лондоні салон краси. Вперше за тривалий час бізнесмен згадав спадкоємицю у розмові з пресою.

Схожі статті