48-річний Андрій Данилко взяв під руку Інну Білоконь і таємно відгуляв з нею весілля: народилася ще одна сім’я

Відомий український артист Андрій Данилко та його вірна партнерка Інна Білоконь засвітилися на святкуванні весілля. Всі деталі торжества дізнайтеся у нашій статті.

Репертуар Андрія Данилка дозволяє йому носити статус найбажанішого зіркового гостя на весіллях. Веселі мотиви, які вселяють в душу віру у краще завжди затребувані на приватних замовленнях, тому для команди Вєрки Сердючки робота ніколи не припиняється.

Вєрку Сердючку не вразив подарунок від олігарха Абрамовича
Андрій Данилко взяв під руку Інну Білоконь і таємно відгуляв з нею весілля

І хоча Андрій Данилко неприпинно гастролює, він не любить повідомляти своїх фанатів про події в його житті. Тому інформацію про його пересування по Україні і за її межами можна дізнатися лише завдяки іншим людям, які не настільки таємничі, як артист.

Андрій Данилко взяв під руку Інну Білоконь і таємно відгуляв з нею весілля

Так, нещодавно на особистій сторінці відомого українського телеведучого Григорія Решетника з’явилися нові відеоролики, з яких фанати Андрія Данилка і мають можливість дізнатися, що він виступав на весіллі.

Як завжди артист запалював, танцював під руку з Інною Адольфівною та веселив публіку. Вєрка Сердючка була одягнена у звичний для всіх костюм з зіркою на голові.

Андрій Данилко взяв під руку Інну Білоконь і таємно відгуляв з нею весілля. Скріншоти особистої сторінки Григорій Решетніка

До речі, під час виступу зірку активно знімали на телефон, а бажаючих сфотографуватися була купа. Що й казати, навіть сам Григорій Решетнік постійно знімав зірку на відео. Хоча досвід у телеведучого пов’язаний з співпрацею з Вєркою Сердючкою багатий. Адже це далеко не вперше він виступає разом з ними.

Що цікаво, що наречених він майже не показав. Уся увага та слава дісталася Вєрці та Інні Адольфівні.

Схожі статті