40-річна Тоня Матвієнко захотіла розлучитися з Арсеном Мірзояном через проблеми в шлюбі: “Так, щось не виходить”

Відома українська співачка Тоня Матвієнко дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповіла про бажання розлучитися з чоловіком Арсеном Мірзояном.

Зустріч відомого зіркового подружжя Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна відбулася 12 років тому, на очах всієї країни. За короткий проміжок часу співак зрозумів, що готовий покинути дружину та двох синів заради нової коханої, і залишивши усе майно сім’ї, пішов до будинку Ніни Матвієнко з пустими кишенями.

Тоня Матвієнко захотіла розлучитися з Арсеном Мірзояном через проблеми в шлюбі

Тоня Матвієнко ніжно обійняла іншого, забувши про Арсена Мірзояна: співачка пустилася берега на відпочинку
Тоня Матвієнко захотіла розлучитися з Арсеном Мірзояном через проблеми в шлюбі

Хоча пара здається ідеального, у Тоні та Арсена ставалися кризи, які ледь не призвели до розлучення. І до речі, вони не мали ніякого відношення до фінансових негараздів, які у знаменитостей ставалися часто. В інтерв’ю виданню Сьогодні Арсен Мірзоян зізнався, що намагається підтримувати атмосферу романтики у стосунках і постійно балує кохану різноманітними презентами та побаченнями.

“Я постійно дарую квіти, а Тоня постійно просить мене, щоб я запросив її на побачення. Я щось вигадую, і ми потім сміємося, мовляв: “так, щось не виходить”. Якось купив квитки на концерт, запросив Тоню, а його скасували”, – з усмішкою згадує Мірзоян.

У свою чергу співачка згадала, як ледь не подала на розлучення з артистом, але вчасно схаменулася, адже зрозуміла, що її чоловік готовий на все, аби виправити ситуацію.

“Він сказав, що ми впораємося. Потім він сказав, що готовий на все – все міняти. Я тоді бачила, що він готовий боротися за наші стосунки і що я йому не байдужа”

Старань знаменитості виявилося достатньо для того, щоб зберегти шлюб. Тим паче, що у пари є спільна донька.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.