|
23.01.2022 19:56

Продюсер “Голосу країни” Руслан Квінта повідомив Дантесу, що спить з Надею Дорофеєвою: “Пробач, Вова”

Продюсер одного з найпопулярніших шоу України "Голос країни" Руслан Квінта зробив провокаційний кадр та попросив пробачення у Володимира Дантеса привселюдно.

Новий сезон музичного телепроєкту “Голос країни” вже стартує на телеканалі “1+1” і пов’язані з першим випуском кадри стають доступними для користувачів мережі. Так, один з продюсерів шоу опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з суддею Голосу Надею Дорофеєвою.

Руслан Квінта повідомив Дантесу, що спить з Надею Дорофеєвою

Уся сіль світлини полягає в тому, що знаменитість лежить на плечі співачки з закритими очима. Імовірніше за все Руслан спить, або ж тільки робить вигляд, знаходячись на плечах у тендітної Наді.

Хто робив знімок, сказати важко, але опублікована фотографія на сторінці продюсера мала вельми цікавий допис. У ньому Квінта попросив пробачення у чоловіка Дорофеєвої Володимира Дантеса, який точно не очікує побачити щось подібне на просторах мережі.

Цікаво, що далі в коментарях користувачі мережі почали жартувати про те, що і самому продюсеру добряче перепаде від його дружини Нани. Так чи інакше, але йому точно вдалося заінтригувати публіку та привернути увагу до старту музичного проєкту.

Нагадуємо, що відома українська співачка Надя Дорофеєва близько 10 років заміжня за вокалістом Володимиром Дантесом. Не дивлячись на те, що її кар’єра набагато успішніша, ніж у її чоловіка, пара змогла знайти рішення усіх криз, які ставалися у шлюбі і їхні стосунки вийшли на абсолютно новий рівень.

Руслан Квінта повідомив Дантесу, що спить з Надею Дорофеєвою

Пара поки що не готова мати дітей, але не виключає, що до їхньої появи залишилося не так багато часу.