Як виглядає мама Олександра Кривошапка і екс-свекруха Тетяни Денисової: ошатна літня жінка з музичним талантом

Відомий український співак та екс-чоловік Тетяни Денисової Олександр Кривошапко вперше показав свою маму. Подивіться, як виглядає колишня свекруха хореографині.

Олександр Кривошапко здобув популярність завдяки участі в талант-шоу “Х-Фактор”, де також зустрів свою майбутню дружину. Продюсерка проєкту Тетяна Денисова звернула увагу на талановитого хлопця не лише з професійної точки зору. Її не бентежила навіть доволі велика різниця у віці – Сашко молодший за неї на 11 років.

Коли пара почала зустрічатися, про це всі знали, адже стосунки вони не приховували і висловлювали почуття на публіці. Втім, мало хто вірив у довгостроковість цього зіркового роману. Весілля Кривошапка і Денисової у 2011-м мало кого переконало. Пізніше виявилося, що скептики дійсно мали рацію.

Тетяна Денисова і Олександр Кривошапко
Екс-чоловік Тетяни Денисової Олександр Кривошапко вперше показав свою маму

Тетяна і Олександр не змогли пристосуватися до бурхливих темпераментів одне одного, які аж ніяк не допомагали в укріпленні сімейних взаємовідносин. Молодята постійно сварилися, не вміли одне одному поступатися, а після сварок могли не спілкуватися місяцями. Так одного разу несподівано сформований тандем розпався.

Після розлучення Денисова продовжила кар’єру на телебаченні, Кривошапко ж змінив життя кардинально. Зі сцени він пішов у професійний спорт – бокс, іноді на цьому він навіть заробляє гроші, а також Олександр став батьком. Донечка Аліса з’явилася на світ у 2017 році, з її мамою знаменитість вже не разом, але розійшлися вони куди більш мирно і спокійно, ніж з Тетяною.

Олександр Кривошапко зайнявся боксом після розлучення з Тетяною Денисовою

Як виглядає мама Олександра Кривошапка і колишня свекруха Тетяни Денисової

На радість фанатам, Кривошапко продовжує займатися музикою. На свій 30-річний ювілей він влаштував концерт з улюбленими хітами, на якому йому акомпанувала найдорожча серцю жінка – мама. Її звуть Діана, виглядає вона чудово – акуратна, доглянута, з гарною усмішкою і добрими очима.

Користувачі мережі зазначають, що Олександр дуже схожий на маму, з чим важко сперечатися.

Схожі статті