39-річна Ольга Фреймут не впоралася зі старшою донькою: Злата показала, що вона далеко не англійська леді

Оля Фреймут - справжня леді українського шоу-бізнесу, але її доньку часто критикують у соціальних мережах. Невже сувора ревізорка не в силах впоратися з підлітком.

Оля Фреймут тривалий час сама виховувала доньку. З чоловіком, який лишився у Британії, нормальні родинні стосунки налагодити так і не вдалося. Втім, Злата Мітчелл (так звати старшу дитину ревізорки) попри всі обставини стала справжнім скарбом свої мами.

Родина Ольги Фреймут
Р39-річна Ольга Фреймут не впоралася зі старшою донькою

Зараз дівчина вже підліток та проживає окремо від мами. Вона перебуває у США. Фанати її знаменитої неньки дізналися про це з особистої сторінки Мітчелл в Інстаграмі. Там наступниця Фреймут не соромиться публікувати сміливі та провокативні знимки. Ось, як тут, де підліток демонструє зовсім не елегантний жест.

Підписники обурені:

  • “Не розумію цієї жахливої поведінки Злати. Нехай… мамі показує”
  • “Етикет так і пре”
  • “Фото пройшли всі рівні цензури та етикету?”
  • “Від мами, певно, навчилася”

Сама ж Оля Фреймут не приховує, що бачить все, що робить її Злата. Втім, на це має свою тверду точку зору:

“Хочу підкреслити, що вона Злата Мітчелл. Окрема особистість. Зараз у неї момент тінейджерства. Це момент, коли можна помилятися. І я, як мама, завжди буду стояти на її боці, поки вона має гарну душу”, — зазначила телеведуча.

Чому Злату вважають донькою Сергія Притули?

Таку інформацію поширив сам шоумен. Смілива заява не на жарт сколихнула прихильників обох зірок. Він відверто заявив на чергове питання про стосунки із Фреймут наступне:

“Так, зізнаюся, Златочка – це моя донька. Олечко, вибач, я не можу більше мовчати”

Втім, навіть у мережі це розцінили не більше, як жарт, адже дівчинка народилася за 2 роки до того, як Оля та Сергій почали працювати разом.

Схожі статті