Тоня Матвієнко чесно розповіла про кризу у родині і бажання подати на розлучення з Арсеном Мірзояном: “Ми різні”

Для багатьох Тоня Матвієнко є прикладом для наслідування. Міцна родина, гарні кар'єрні здобутки - все це заслуга прекрасної білявки. Та чи все у неї дійсно так безхмарно?

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вважаються однією з найміцніших пар українського шоу-бізнесу. Втім, навіть у цієї родини є моменти через які могли б раптово розлучитися. Виявляється пару можуть дратувати риси характеру один одного.

Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька
 Тоня Матвієнко чесно розповіла про кризу у родині

“Усі ми різні, і якби мені щось не подобалось, я б про це говорив. Але насправді все не так фатально, що на мене це якось впливає. На деякі речі вже можу закривати очі, тому що міняти один одного до кінця не можна. У кожного має бути своя особиста сторінка і, так би мовити, свої скелети в шафі. Мені все підходить, я просто знаю, що воно є”, – розповів Арсен Мірзоян.

Якщо Арсен здається більш м’яким, то Тоня не приховує, що готова влаштувати справжні італійські пристрасті. Втім, коханий і не проти. Конфлікти переростають у сварки. Пара зазначає, що так буває, коли обидва працюють багато. У Матвієнко навіть виникала думка розійтися.

Ніна Матвієнко хоче випхати Тоню і Арсена Мірзояна зі своєї хати
Тоня Матвієнко чесно розповіла про кризу у родині

Цікаво, що Антоніна була вже заміжньою. Батько її першої доньки, Уляни, одразу одружився зі співачкою. Втім, стосунки не були довготривалими і простими. Пара розійшлася.

З Мірзояном все склалося інакше: попри бажання розійтися, зірка стрималася і просто висловила все те, що її не влаштовувало. Її коханий був заради обраниці змінитися, а у цей момент зірка відчула, що чоловікові вона не байдужа. Кохання зійшло на пару з новою потужною силою.

Подружжя зізнається, що намагається радувати один одного. Артист, наприклад, постійно дарує квіти дружині, а вона ні на день не втомлюється говорити, як сильно любить обранця.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.