У 56-річного Віктора Павліка знайшлася п’ята дитина: доросла донька артиста більше не може стримувати правди

Віктор Павлік - людина з непростою долею та цікавим особистим життям. Виявляється у знаменитості була таємна донька. Дізнається, хто ця дівчина.

Віктор Павлік – прославлений багатодітний тато українського шоу-бізнесу. У нього є старший син Олександр, дочка Христина та крихітний карапуз Михайлик, якого народила молода дружина Катя Репяхова. Ще одну дитину співака настигла непроста доля. Павло Павлік у геть юному віці почав боротися з хворою. Втім, обставини виявилися сильнішими і хлопець пішов з життя у 2020 році.

У 56-річного Віктора Павліка знайшлася п’ята дитина

Втім, виявилося, що є ще одна донька. Про неї раніше нікому не було відомо. Зізнатися довелося артисту самому, через те, що вона засвітилася у популярному музикальному проєкті “Голос країни”. Дівчину звати Олена.

У 56-річного Віктора Павліка знайшлася п’ята дитина

Вишукана чорноброва красуня виконала пісню, яку дуетом співали Тіна Кароль та Юлія Саніна. Неймовірно чарівний, але дуже сильний голос одразу змусив тренерів звернути на неї увагу. А ще відрізняється Олена відмінним почуттям гумору.

“Талант я чую просто зразу”, – заявила Оля Полякова, яка першою вступила у боротьбу за цю конкурсантку.

До речі, саме Суперблондинка і запросила дівчину у свою команду.

Та Віктору Павліку дівчина не є прямою родичкою. Виявляється – це хрещена донька артиста, про що і сповістив співак у сторіз в Инстаграмі.

У 56-річного Віктора Павліка знайшлася п’ята дитина

“Моя похресниця”, – з гордістю розповідає знаменитість.

Віктор Павлік з радістю також показав і архівні знимки зі своєю дитиною, хоч і лише хрещеною.

Сама ж Олена розповіла з тремтінням у голосі відважилася відказати трьом тренерам та надати перевагу запрошенню Полякової. Суперблондинка аж підскочила від радості та побігла на сцену до своєї підопічної. Побажаємо їм ж успіхів!

Схожі статті