Як виглядає перша дружина Філіпа Кіркорова: загадкова красуня, яка все ще переживає зраду чоловіка з Пугачовою

Філіпа Кіркорова переважна більшість прихильників асоціює з Аллою Пугачовою. Хоча до шлюбу з Примадонною, у короля російської естради була інша кохана.

Філіп Кіркоров здобув свою популярність не лише завдяки неповторному вокальному таланту та репертуару, а й завдяки екстравагантній поведінці, скандалам і яскравому стилю. Історія, яка постійно супроводжує кар’єру Філіпа та стала невід’ємною частиною його біографії – стосунки з Аллою Пугачовою.

Кіркоров одружився з Примадонною у 1995 році. Цей союз тривав менше 10 років – Алла покинула чоловіка заради нового захоплення, коміка Максима Галкіна. З останнім співачка живе й досі та виховує двох двійнят Лізу та Гарі, але колишній Філіп все ще не може відпустити екс-кохану.

Алла Пугачова, Максим Галкін та Філіп Кіркоров
Алла Пугачова, Максим Галкін та Філіп Кіркоров

Навіть свою доньку “Король” естради назвав на честь колишньої Аллою – про це артист заявляв відкрито під час інтерв’ю. Зараз Кіркоров підтримує дружні стосунки і з Пугачовою, і з Галкіним, а діти двох сімей товаришують один з одним.

Для Алли цей шлюб був четвертий, а для Філіпа, як виявилося, теж не першим. Хоча про першу обраницю він ніколи не згадує й досить невелика кількість навіть найвірніших прихильників знають про неї.

Першою коханою Кіркорова була танцівниця з його балету, її звали Марія Шатланова. Їхні стосунки тривали декілька років, а закінчилися саме через Пугачову. За словами Марії, саме Примадонна доклала руку до того, аби вони не могли бути разом з Філіпом.

Як виглядає перша дружина Філіпа Кіркорова
Як виглядає перша дружина Філіпа Кіркорова

Жінка розповіла, що після розлучення з артистом вона залишилася без роботи і почала багато хворіти.

“Після того, як я пішла від Кіркорова, залишилася без роботи. Дуже хворіла, виглядала, як ходячий труп. Мені потрібно було просто вижити”, — розповідала Шатланова.

Першій дружині Кіркорова вдалося забути колишнього та побудувати нове життя. Вона виростила доньку та професійно зайнялася йогою.

Схожі статті