Тіні Кароль 37: як іменинницю привітав єдиний син Веніамін, молдавський мачо Дан Балан і коли народить донечку

Відома українська співачка Тіна Кароль 25 січня святкує свій 37-й день народження. Як зірку вітали друзі, рідні та її сім'я, дізнайтеся в нашій статті.

25 січня відома українська виконавиця Тіна Кароль святкує 37-й день народження.

Тіна Кароль скупилася на ринку
Тіна Кароль святкує 37-й день народження

Більше 10 років артистка присвячує себе роботі та творчості, тому навіть у цей особливий день не покидала студії та зйомок.

Тіна Кароль святкує день народження

З самого ранку співачка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, який був заздалегідь підготовлений до цього дня. Його зміст складає нарізка кадрів з різних днів народження артистки. На них вона залуває свічі у компанії єдиного сина, або знаходячись серед колег на шоу “Голос”.

Поки що артистку не квапляться вітати ні її піар-менеджер, з яким у зірки підозрюють роман, ні її молдавський товариш Дан Балан. Тим не менш, немає сумнівів, що хлопці не забудуть про таку яскраву особистість, як Тіна Кароль та обов’язково привітають її в stories і особисто.

На особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram також немає ніяких відомостей про те, як вона збирається святкувати.

Нагадуємо, що чутки про роман з Павлом Орловим з’явилися після публічного виходу Тіни Кароль у світ разом з її піар-менеджером. Чоловік тримає співачку за руку у кадрах, що і стало головною причиною чуток. Тим паче, що Павло дуже привабливий і підходить серці. Що ж стосується Дана Балана, після зізнання Володимира Завадюка про піар зірок, вони більше не світилися разом, але з великою ніжністю відгукуються один про одного в інтерв’ю.

Щоб дізнатися більше про особисте життя співачки, дивіться наступне відео:

Схожі статті