Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний не згадує про Злату Огнєвіч в обіймах коханої дівчинки: “Крута діваха”

Переможець 2 сезону романтичного реаліті-шоу "Холостячка" Андрій Задворний більше не згадує про Злату Огнєвіч, адже у нього є інша кохана дівчинка.

Андрій Задворний став учасником проєкту “Холостячка”, аби підкорити серце співачки Злати Огнєвіч. Серед безлічі гідних чоловіків саме йому вдалося закохати в себе головну героїню шоу, хоча для глядачів її фінальний вибір був повною несподіванкою. Справа в тому, що більшість фанатів пророкували перемогу Дмитру Шевченку, адже у їхніх побаченнях була повна ідилія, чого не можна сказати про спілкування Злати і Андрія. Принаймні, його телевізійну версію.

Втім, саме Задворному Огнєвіч сказала “Так” і, як згодом виявилося, помилилася. Вже через півтора місяці стосунків бізнесмен покинув артистку, пояснивши своє рішення поставити крапку відсутністю почуттів до неї. Мовляв, закоханість була, але з часом зникла, а не переросла у справжнє кохання.

Андрій Задворний більше не кохає Злату Огнєвіч
Андрій Задворний більше не кохає Злату Огнєвіч

Для Злати розрив з Андрієм видався болісним. Зірка навіть звернулася по допомогу психотерапевта, тоді як чоловік продовжує жити своїм звичайним життям і не приховує – для нових стосунків відкритий.

Серед критеріїв до нової обраниці Задворний зазначив, що вона має бути легкою, веселою, інтелектуальною, самодостатньою, привабливою, має розвиватися і полюбляти подорожі. Крім того, переможець “Холостячки-2” не хоче, аби майбутня дівчина була знаменитістю. І хоча наразі в його серці місця для Злати немає, є одна дівчина, яка завжди займатиме думки Андрія.

Андрій Задворний відповів, чи зустрічається з кимось після розставання зі Златою Огнєвіч
Андрій Задворний розповів про нову дівчину після розриву зі Златою Огнєвіч

У Андрія Задворного є Кіра

Мова йде про доньку завидного холостяка від першого шлюбу. Дівчинка з’являлася в одному з випусків реаліті. Так, у себе в Інстаграмі Задворний нещодавно опублікував фото з дитиною та написав:

“Кіра допитливого розуму, вона дуже багато цікавиться навколишнім світом. Тварини, динозаври, вулкани, океани, космос, гори, анатомія, бактерії і хвороби. Кожен новий виток захоплює її, в тому числі, в самостійне пізнання. В цьому допомагає доступність контенту в інтернеті і на ютубі. А ще Кіра вчиться в альтернативній школі, підходи до навчання мене дуже надихають. Важливо, щоб вона розуміла, що все можливо, і не боялася експериментів в самореалізації. Крута діваха росте, з характером, ох буде цікаво…”.

Ось як на публікацію відреагували підписники Андрія:

  • “Кіра красуня”;
  • “Хороша дівчинка, здоров’я і успіху в усьому… Про Злату не згадує?”;
  • “Навіщо йому Злата, якщо у нього є Кіра?!”.
У Андрія Задворного замість Злати Огнєвіч є Кіра
У Андрія Задворного замість Злати Огнєвіч є Кіра

Схожі статті