43-річна Ані Лорак назавжди забула про Мурата та посвітила чималим животиком: що відомо про другу вагітність

Ані Лорак пережила непростий період у шлюбі з колишнім чоловіком Муратом. Та і у її житті нарешті засяяло сонце, а співачка вирішила поділитися своєю радістю.

Неповторна Ані Лорак 10 років віддала шлюбу з турецький підданим Муратом Налчаджіоглу. У подружжя на світ з’явилася чудова донечка Софія. Втім, навіть це кучеряве янголятко не змогло втримати маму і тата від розлучення.

Після гучного розлучення Ані Лорак недовго була сама. На неї звернув увагу чоловік, молодший за неї. Єгор Глєб, саундпродюсер, закохався у нашу поп-діву.

Та хто у знаменитості у серці зараз – невідомо. Вона активно публікує сміливі знимки у мережі. Нещодавно порадувала зірка прихильників світлиною у басейні. Одразу фанати підмітили, що у 43 роки співачка виглядає просто розкішно. У коментарях написали:

  • “Шикарна”
  • “Ваааау, неймовірна!”
  • “Кароліна, ти прекрасна хорошого тобі відпочинку”

Також звернули у мережі увагу на одну маленьку деталь: в Ані Лорак наче підріс животик

  • Пішла в загул з новим залицяльником
  • Видно животик не просто так виріс

Хто з зірок народжував після 40-ка років?

Сучасна медицина дозволяє жінці майже у будь-якому віці народити малюка. Звісно, якщо здоров’я дозволяє. Українська ведуча Василіса Фролова стала справжнім прикладом того, що 40 років – не вирок материнству. У 2021 вона народила свого первістка.

Василіса Фролова народила 

Також мамою після 40-ка стала і Евеліна Бльоданс. Вона взяла на себе сміливість народити і виховувати “сонячного” малюка.

Евеліна Бльоданс та її маленький син
Евеліна Бльоданс та її маленький син

А ось закордонна красуня, еталон жіночності, Моніка Белуччі взагалі вперше завагітніла у 39, а у 45 років повернулася з пологового з другою дитиною. На світ зявилася крихітна донечка.

Не відстає від неї і акторка Сальма Хайєк. У 41 стала мамою.

Схожі статті