Вагітна Катя Осадча не спростувала чутки про своє цікаве положення і ощасливила Горбунова: буде четверта дитина?

Відома українська телеведуча Катерина Осадча отримала пряме запитання стосовно її цікавого положення і не змогла на нього відповісти. Усі деталі в статті.

Відома українська телеведуча Катерина Осадча на протязі свого життя народила аж трьох спадкоємців. Ілля Поліщук — найстарший з них, вже доросла людина, яка отримує якісну освіту за межами України. Двоє маленьких хлопчиків Катя та її чоловік Юрій Горбунов народили за останні 5 років. Крихітний Івасик став причиною того, що пара побралася, а Данилко мав бути донечкою, але приніс ще більше щастя у сім’ї знаменитостей своєю появою.

Юрій Горбунов і Катя Осадча зі старшим сином Івасиком
Вагітна Катя Осадча не спростувала чутки про своє цікаве положення і ощасливила Горбунова

Зважаючи на те, що пара дуже хотіла дівчинку, вона впевнені, Катя та Юрій спробують ще раз стати батьками. Телеведуча на подібні запитання не відповідає. Мовляв, сама не знає чи вийде з цього щось.

Вагітна Катя Осадча не спростувала чутки про своє цікаве положення і ощасливила Юрія Горбунова

А нещодавно на офіційній сторінці програми “Світське життя” в соціальній мережі Instagram з’явилося нове фото Катерини, на якому вона засвітила круглий животик.

Звісно фанати ведучої одразу запідозрили чергову вагітність і вже почали напряму в неї питати, чи виношує вона четверту дитину.

Вагітна Катя Осадча не спростувала чутки про своє цікаве положення і ощасливила Горбунова. Скріншот коментарів під публікацією Світського життя

Цікаво, що ні Катерина Осадча, ні піар-відділ не змогли спростувати цю здогадку. Представники програми про світське життя лише неоднозначно повторили ім’я дівчини, яка поставила це запитання, змусивши усю мережу тамуватися під вагою інтриги, яка все ніяк не розплутається.

Схожі статті