Чому Могилевська стала королевою скандалів: цілувала Козловського, підвела Кондратюка, образила пів Фабрики зірок

Кар'єра Наталі Могилевської триває більше 20 років. За цей час зірка встигла неодноразово оскандалитися та створити теми для обговорень між глядачами. Скандал з Ігорем Кондратюком

Днями продюсер Володимир Завадюк зізнався, що вважає найбільшими скандалістками у вітчизняному шоу-бізнесі Тіну Кароль та Наталію Могилевську. Остання дійсно встигла наробити багато гаміру за період своєї кар’єри. Давайте згадаємо найгучніші скандали співачки.

Скандал з Ігорем Кондратюком

Ігор Кондратюк
Чому Могилевська стала королевою скандалів

Якось продюсер Ігор Кондратюк зізнався, що Наталія Могилевська поставила його та команду у дуже незручне становище. Виявляється, вона взяла участь у політичних іграх, і заявила, що уся команда “Шанс” виступає за Януковича. Після цього з артисткою посварився увесь колектив і навіть не хотів працювати з нею.

Цькування Бориса Апреля

Зіанджа (Борис Апрель)
Чому Могилевська стала королевою скандалів

Не так давно трансгендерна співачка, яка раніше виступала під псевдонімом Борис Апрель зізналася, що її кар’єру загубила саме Наталія Могилевська. Начебто вона зговорилася з Бадоєвим та відзняла йому поганий кліп, і взагалі вставляла палиці у колеса, щоби він не зміг продовжувати розвиватися у шоу-бізнесі.

Скандал з Регіною Доренко та Алісою Тарабаровою

Чому дівчата, які стали для Наталі Могилевської доньками, обірвали з нею усі зв'язки
Чому Могилевська стала королевою скандалів

Дівчата, які раніше виступали у гурті Real’О, що просувався Наталею Могилевською скаржилися на деспотизм артистки. Світлана Тарабарова боролася до останнього за своє ім’я Аліса (тоді ж її припинили вважати таємною донькою артистки), а Тодоренко, щоб вийти з гурту, мала потрапити до лікарні.

Поцілунок з Віталієм Козловським

Віталій Козловський розповів про причини смерті батька
Чому Могилевська стала королевою скандалів

Після поцілунку з Віталієм Козловським глядачі вважали, що між ними роман. Однак, зірка не тільки не перебувала з ним у стосунках, вона взагалі припинила з ним спілкуватися. Віталій вважає, що Могилевська просто не підтримує зв’язок з некорисними для неї людьми.

Схожі статті