Лоб до лоба: зірки “Сніданку з 1+1” Шовкопляс та Гордєєв засвітилися під час прояву зовсім не товариських почуттів

Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв засвітилися у кадрі у вельми цікавий позі, яка каже про близькість між зірками. Щоб дізнатися усі деталі, читайте нашу статтю.

Знайомство майбутніх партнерів по студії Нелі Шовкопляс та Єгора Гордєєва не було емоційним та привітлива.  Телеведуча досі не може забути, з яким скептицизмом її зустрів зірка, і ба більше, він запізнився на знайомство з нею.

Неля Шовкопляс потягнулася до Єгора Гордєєва, а він у відповідь припав губами
Шовкопляс та Гордєєв засвітилися під час прояву зовсім не товариських почуттів

Однак, дуже швидко він зрозумів, наскільки Неля — світла, позитивна та щира людина. Вічний скептик, логік та людина сміливих рішень Єгор зумів оцінити у ній ці якості і не побоявся наблизитися до неї настільки, що глядачі навіть почали сумніватися, чи насправді вони друзі.

Шовкопляс та Гордєєв засвітилися під час прояву зовсім не товариських почуттів

Так, хоча Неля Шовкопляс — заміжня жінка та мама, незнаючі люди інколи роблять хибні висновки, побачивши їх разом. Коментарі під публікаціями зірок постійно заповнені питаннями про те, чи не ревнує Нелю її коханий до партнера.

І можна поставитися до цього з розумінням, адже деякі фотографії дійсно не нагадують дружні. На кадрах Єгор тунеля зазвичай багато контактують, обіймаються, веселяться і в цілому поводяться так, що це можна трактувати як романтичні почуття одне до одного. Але усе стає зрозуміліше, коли бачиш і взаємодію інших ведучих ранкового шоу. У програми такий концепт, що партнери вилучають любов, радість та гармонію.

Так, і на одному з фото можна побачити, як Неля та Єгор торкаються одне одного лбами і виглядають скоріше, як пара. Але варто зауважити, що наскільки Неля — сімейна людина, настільки Єгор не зацікавлений у серйозних стосунках і мови про роман між ведучими йти не може.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.