Оля Полякова зробила вигляд, що забула, як образила Кароль та об’явила перемир’я на її 37-річчя: “Підлизалася”

25 січня Тіна Кароль святкувала свій 37-й день народження. У зв'язку з цим велика кількість знаменитостей привітала її зі святом, у тому числі і Оля Полякова.

Рік тому між Тіною Кароль та Олею Поляковою стався серйозний конфлікт. Суперблондинка на камеру назвала поп-діву “плакальницею на похоронах”, а потім, намагаючись принести свої вибачення артистці через свій мікроблог та виправдовуючись, образила її ще більше.

Як потім вдалося з’ясувати Катерині Осадчій, хоча зірки начебто помирилися, насправді Тіна Кароль неохоче спілкувалася з Олею. Ба більше, вона навіть з нею не віталася при зустрічі.

Оля Полякова зробила вигляд, що забула, як образила Кароль та об’явила перемир’я на її 37-річчя

Тіна Кароль і Оля Полякова
Оля Полякова зробила вигляд, що забула, як образила Кароль та об’явила перемир’я на її 37-річчя

Однак, здається, що усе це в минулому, адже на 37-річчя Тіни Кароль Оля Полякова на записі привітань знаходилася на першому плані. Сама зйомка була влаштована у студії “Голос країни” під час сліпих прослуховувань. І відео, яке розповсюдилося мережею, виглядало так, наче взагалі було влаштоване Суперблондинкою. Тим не менш, не всім користувачам мережі сподобався цей жест, і деякі трактували його як підлабузництво.

Оля Полякова зробила вигляд, що забула, як образила Кароль та об’явила перемир’я на її 37-річчя. Скріншот коментарів під публікацією на фан-акаунті Суперблондинки

Варто відмітити, що також ходять чутки про чорний піар, який співачки влаштували на публіку. Адже поп-діві тоді було необхідна уся увага глядачів, так як вона кардинально змінювала свій репертуар. У цьому її звинувачували і раніше, тому після записаних привітань ці плітки, можливо, посиляться.

Схожі статті