Переможниця Холостяка-8 Іванна Гончарук вперше стане мамою: хто батько майбутнього малюка і чи відома стать?

Відома українська блогерка та колишня учасниця романтичного шоу Холостяк Іванна Гончарук вперше стане мамою. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Переможниця 8-го сезону головного романтичного України “Холостяк” Іван Гончарук повідомила про своє цікаве положення. Новина стосовно вагітності дівчини з’явилася на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Блогерка опублікувала у власному мікроблозі кадри, на яких не приховує великий живіт. Судячи з усього, дівчина знаходиться на останніх термінах і дуже скоро відбудуться пологи.

Іванна Гончарук вперше стане мамою

Стать майбутньої дитини та інші деталі пов’язані з вагітністю Іванни поки що невідомі. Втім, користувачі мережі сподіваються, що контент блогерки зміниться у зв’язку з народженням малюка. А зазвичай у таких випадках інфлюенсери починають присвячувати свої публікації темам материнства.

Користувачі дуже тепло відреагували на новину про скору появу малюка Іванни на світ, і прийнялися вітати подружжя з радісною подією.

Нагадуємо, що у переможниці романтичного проєкту та холостяка Рождена Анусі стосунки не склалися. Незабаром після фіналу шоу пара вирішила порвати. Тож чоловіку не вдалося знайти своє кохання на проєкті. 2021-го Іванна вийшла заміж за кіберспортсмена Павла Забокріцького. На акаунті дівчини велика кількість світлин зроблена саме з її обранцем, і саме він і є батьком первістка Іванни. Тим часом про особисте життя Анусі достовірно нічого невідомо.

Сподіватимемося, що майбутня мама та дитина почуваються добре, а пологи пройдуть легко та швидко для обох батьків.

Схожі статті