Як насправді живе 14-річний син Тіни Кароль від Євгена Огіра: смакує життя за кордоном та говорить англійською

Веніамін Огір - популярна дитина зіркової матері. Втім, мало хто знає, що насправді відбувається в тіні Тіни Кароль з її сином. Дізнайтеся, як живе хлопець.

У цьому світі їх двоє – мама Тіна та син Веня. Разом боролися за життя тата, разом пережили його втрату. У хлопця, який фантастично схожий на свого батька, не по віку дорослий погляд.

Як насправді живе 14-річний син Тіни Кароль від Євгена Огіра

Він рано почав жити без мами. Його 6-річного Кароль відправила на навчання до Великої Британії, адже дуже хотіла дати своїй дитині найкращу освіту.

Як насправді живе 14-річний син Тіни Кароль від Євгена Огіра

Щоправда, на самоті він там не лишився. Його матір була готова прилетіти за першою необхідністю до дитини, а там, на Туманному Альбіоні, піклувалася про Веню інша родина. Про неї співачка говорить так, що ці люди були послані їм з сином самим Господом. Необхідність прилаштувати до українців свого сина була не лише у його комфорті. Тіна не приховує, що їй потрібен був рік для того, щоб налагодити всі справи після кончини коханого.

Як насправді живе 14-річний син Тіни Кароль від Євгена Огіра

Попри зірковий статус неньки, Веніамін росте вельми скромним хлопцем. Він не був помічений у соціальних мережах, адже більшість часу проводить за підручниками, щоб радувати маму відмітками.

Repton Preparatory School – так називається навчальний заклад, де вчиться Огір-молодший. Подейкують, що уроки там обходяться мамі у мільйон гривень.

Чи планує Веніамін повернутися в Україну?

Сам хлопець коментарів з цього приводу не дає. Відомо, що мама відправила його закордон, аби не затьмарювати індивідуальність дитини своєю історією та не викликати жалість до нього. Єдине, що бажає Тіна, аби після випуску син таки повернувся на Батьківщину. Навіть закордоном він вшановує наші традиції та не забуває мову.

Більше про життя Тіни та Вені у відео:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.