36-річна Злата Огнєвіч звернулася до Задворного, який її кинув після Холостячки: “Ти втратив таку принцесу”

Андрій Задворний спить на вокзалі
Андрій Задворний спить на вокзалі

Злата Огнєвіч стала “Холостячкою” в надії зустріти серед претендентів на її серце справжнє кохання та створити сім’ю. Один пункт з цього списку їй виконати вдалося – артистка закохалася в бізнесмена Андрія Задворного, який прийшов на реаліті, маючи за плечима один шлюб і доньку. Втім, не анітрохи не відлякнуло зірку. Навпаки, вона бачила у майбутньому його своїм чоловіком, від якого мріяла народити дітей.

Зустрічатися поза проєктом пара продовжила. Жили вони окремо, але часто ночували разом, в публічні місця вдвох не виходили, адже за контрактом до фінального ефіру їм цього робити не можна. Втім, довго ховатися Златі і Андрію не довелося – через півтора місяці стосунків Задворний кинув Огнєвіч зі словами, що він не має до неї почуттів.

Андрій Задворний більше не кохає Злату Огнєвіч
Андрій Задворний більше не кохає Злату Огнєвіч

Екс-холостячка була розбита, коли коханий від неї пішов. У пост-шоу вона зізналася, що в той момент хотілося померти, тому їй довелося звернутися до псхотерапевта, аби якось впоратися з болем від невзаємного кохання. Андрій же відносини зі Златою серйозними не вважає і називає все просто півторамісячним романом, після якого пройшло вже більше часу, ніж він тривав.

Злата Огнєвіч публічно звернулася до Задворного після розставання

Фанати дуже хвилюються за співачку і сподіваються, що в найближчому майбутньому вона зустріне того самого чоловіка мрії, який залікує її серце після Задворного. І хоча на горизонті його поки що немає, схоже, що Злата вже прийшла до тями.

Так, в Інстаграм-сторіз Огнєвіч поділилася відео зі свого ТікТоку, на якому співає і танцює під пісню з такими рядками:

“Якщо ти хочеш зі мною розстатися, Вітя, ти втратив таку принцесу як я. Ти будеш кусати лікті”.

Злата Огнєвіч звернулася до Андрія Задворного після розставання
Злата Огнєвіч звернулася до Андрія Задворного після розставання

На питання Злати про те, кому вона відправить цей ролик, більшість фанатів у коментарях згадують Андрія Задворного.