48-річна Таюне обійняла дівчинку з косичками, яка разюче на неї схожа: позашлюбна донька не від Олега Винника?

Фанати таємної пари Олега Винника і Таюне впевнені, що знайшли фото дорослої дочки бек-вокалістки, яка неймовірно на неї схожа. Подивіться і ви.

Особисте життя зірок завжди цікавить публіку, а у випадку повелителя вовчиць Олега Винника градус інтересу неабияк підвищується, адже він тримає в секреті все, що не стосується творчості. Втім, усі вітчизняні ЗМІ називають його дружиною бек-вокалістку Таїсію Сватко, більш відому як Таюне.

Жодних коментарів таємна пара з цього приводу не дає, саме тому в мережі не вщухають розмови про те, що стосунки музикантів дійсно більш ніж робочі, бо мовчання – знак згоди.

Олег Винник і Таюне
У Таюне знайшлася позашлюбна донька не від Олега Винника

Олег і Таїсія ведуть сторінки у соцмережах. Кожна нова публікація викликає захват у шанувальників, проте не обходиться і без традиційних чуток стосовно їхнього особистого.

Так, під фото Таюне з молодою дівчиною на ім’я Ніна, підписники одразу ж помітили їхню разючу схожість. Ось як сама співачка підписала світлину:

“Круто насолоджуватись святом разом”.

У коментарях відреагували з блискавичною швидкістю:

  • “Дуже красиві і сильно схожі дівчата”;
  • “Дівчаточка, ви дуже гарні, і чимось схожі”;
  • “Чого вони так схожі?”;
  • “Дуже гарна дівчина! Щастя вашій родині!”.

Серед версій є й така, що це Таюне позує з позашлюбною дочкою не від Олега Винника. Йому вона, як подейкують, народила сина Юліана, який живе у Німеччині та будує спортивну кар’єру. А одного разу під час прес-конференцій артист так розговорився, що видав ім’я своєї майбутньої донечки:

“Якщо Бог подарує мені дівчинку, назву її Жанна”.

Інші цікаві новини про повелителя вовчиць висвітлює YouTube-канал “Одна минута”:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.