Українські зірки, які вирішили жити для себе без дітей: Альона Вінницька, Наталя Могилевська та інші “не мами”

Зіркова кар'єра займає увесь вільний час, тож деякі знаменитості так і не встигають побудувати щасливого сімейного життя. А дехто з них робить такий вибір свідомо. Про жінок з українського шоу-бізнесу, які відмовилися від материнства - читайте далі.

Альона Вінницька

Альона Вінницька
Альона Вінницька

47-річна Альона Вінницька й досі залишається улюбленою віагрянкою для мільйонів прихильників колективу. Хоча артистка пропрацювала в гурті досить не довго, саме вона входила до першого складу “ВІА Гри” та розпочала її історію. Рішення піти від Меладзе далося свого часу Альоні не просто. Тоді вона стояла перед вибором: група або чоловік – Вінницька обрала сім’ю. Зі своїм обранцем, продюсером і музикантом Сергієм Большим вона разом вже майже 30 років, проте за увесь цей час пара так і не стала батьками. Тему дітей Альона коментувати не любить.

Настя Каменських

Настя Каменських намагалася приховати цікаве положення, але сама себе видала
Настя Каменських

34-річна Настя Каменських також не поспішає народжувати. Три роки тому артистка розсекретила свої відносини з колегою по сцені Потапом, тоді ж пара відразу відгуляла гучне весілля. З того моменту їхні прихильники чекають на новину про поповнення у зірковій родині, хоча саме подружжя всіляко ігнорує цю тему.

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Телеведуча та зірка “Хто зверху” славиться своєю простотою та відкритістю перед шанувальниками. Єдина тема, яку Леся Іванівна не любить підіймати навіть під час відвертих інтерв’ю – її особисте життя. Відомо, що декілька років тому Нікітюк зустрічалася з одним із київських бізнесменів, ім’я якого вона не називає. За її словами, справа йшла до весілля, проте напередодні пара вирішила розірвати стосунки. Про дітей Леся взагалі ніколи не говорила, хоча вона досить непогано ладнає зі своїми племінниками.

Наталя Могилевська

Наталя Могилевська
Наталя Могилевська

Співачка Наталя Могилевська двічі була заміжньою, проте обидва шлюби тривали усього декілька років і закінчилися розлученням. Артистка не може похизуватися успіхами на “особистому фронті”, можливо, саме тому 46-річна зірка не поспішає ставати мамою.

Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Ще одна українська знаменитість, від якої фанати щодня чекають новину про поповнення – співачка Надя Дорофєєва. 31-річна артистка два роки тому почала будувати сольну кар’єру після розпаду групи “Время и Стекло”, тож про материнство вона поки що не думає.

Схожі статті