|
27.01.2022 17:38

Що сталося з головною зіркою “Бідної Насті” Оленою Коріковою: як зараз виглядає та чим займається зникла актриса

Серіал “Бідна Настя” у 2003 році став справжнім хітом на телебаченні у декількох країнах. Саме він приніс молодій акторці Олені Коріковій славу та популярність серед глядачів і режисерів. Хоча це була не перша її робота у великому кіно, саме роль позашлюбної дочки князя Долгорукого Анни Платонової відкрила для неї нові можливості в професії.

Головні герої Бідної Насті

Не дивлячись на такий запаморочливий успіх Корікова так і не змогла стати однією з провідних актрис. Після “Бідної Насті” вона здебільшого погоджувалась на другорядні ролі, а згодом отримувала все менше пропозицій. До 2010-го Олена й зовсім зникла з радарів кіносвіту. Артистка навіть пробувала себе на сцені – разом із російською групою “Вінтаж” вона записала декілька треків.

Цього року зірка “Бідної Насті” відсвяткує ювілей – 50 років. Корікова сьогодні практично не з’являється на публіці та відмовляється від інтерв’ю. Окрім того, артистка практично не веде особистих блогів, тож дізнатися бодай якісь новини з її життя для прихильників не так просто.

У ЗМІ з’являлися чутки, що Олена втретє вийшла заміж у 2019 році, хоча сама жінка відмовилася коментувати цю інформацію. У 1993 році Корікова народила сина Арсенія, татом якого являється син акторки Катерини Васильєвої Дмитро Рощин, який зараз служить священиком. Саме його мати була проти стосунків сина з Оленою. Зараза Арсеній не спілкується з рідним батьком і носить прізвище мами.

Як виглядає син Олени Корікової

У мережі також можна знайти інформацію, що актриса переїхала з Росії до однієї із країн Європи, де купила собі віллу на березі моря. Однак ці чутки також не мають підтвердження зі сторони самої Корікової.

Як зараз виглядає Олена Корікова