Новоспечений татко Роман Сасанчин поділився сумною новиною: спільними силами збирає кошти на лікування дитя

Роман Сасанчин цього року став татом. Втім тривожні сторіз публікує в інстаграмі новоспечений батько. Невже щасливих днів так і не побачить співак?

Роман Сасанчин був на сьомому небі від щастя, коли дізнався, що його кохана завагітніла. Попри майже юнацький вік, співак взяв на себе непросте відповідальне рішення. Він з майбутньою дружиною вирішив лишити дитину та одружитися. Під вінець кохана пішла з животиком.

Дружина Романа Сасанчина показала свекруху і свекра
Новоспечений татко Роман Сасанчин поділився сумною новиною

Прихильники були у захваті від того, наскільки мужнім виявився хлопець і не побоявся взагалі складнощів. Він їздив з коханою по лікарях, був з нею у палаті у найскладніші моменти, а після пологів не випускав з рук свого карапузика.

Донечка, маленьке диво, з’явилася на світ акурат перед новим 2022 роком. Вона порадувала маму з татом 30 грудня. Ненці додала турбот перед святами, коли тій довелося піти лягти до стаціонару.

Проте, скільки радості було у всієї родини, коли дитинку вже заколисували по черзі у палаті. Дівчинку назвали нестандартним для українців ім’ям – Елізабет. Дуже благородно: наче принцесу чи англійську баронесу.

Роман Сасанчин в 19 років став батьком
Новоспечений татко Роман Сасанчин поділився сумною новиною

Цікаво, що маленьку похрестити у нашій церкві, адже їй на днях вже виповниться скоро місяць. На хрестинах були друзі та батьки пари. Обличчя крихітки від камер не ховали, адже рідні у неї – без забобон і, як всі молоді сучасні люди, не вірять у вроки.

Видно, що народження немовляти змінило Рому: він став більше уваги приділяти родині, публікувати яскраві світлини. Не став байдужим і до чужих проблем. Як молодий батько, Сасанчин знає наскільки для батьків важливо, аби крихітка була здорова. Саме тому він, як лідер думки вважає правильним допомагати тим, хто шукає підтримки у лікуванні діточок.

Новоспечений татко Роман Сасанчин поділився сумною новиною

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.