Всі жінки братів Кличко: “дружина на відстані” Наталія, невірна американка Хайден та давно забута любов Олександра

Брати Кличко завжди були завидними чоловіками, мрією багатьох жінок, але їхнє особисте життя важко назвати щасливим. Давайте згадаємо усіх жінок, які займали важливе місце в їхньому житті.

Обидва брати Клички залишаються цікавим жіночі аудиторії, але наскільки вони відрізняються за характером, настільки і різні в них смаки на жінок.

Обраниці Володимира Кличка

Володимир Кличко вперше був одружений з моделлю Олександрою Авізовою. Але незабаром шлюб розпався. Потім боксер зустрічався з моделлю Оленою Гербер, але їхні стосунки також не стали тривалими.

Наступною його коханою стала американська актриса Хайден Панетьєрі. З нею він зустрічався цілих півтора роки і на якийсь час розсталися.

Всі жінки братів Кличко

А в 2013 році пара знову зійшлася і заявила всьому світу про свої заручини. Весілля мало відбутися у грудні 2013 року, але через події в Україні Кличко вирішив відкласти урочистість. Хайден молодша за колишнього чоловіка на 13 років і їхні стосунки складалися дуже цікавим чином. Закохані розлучалися на 3 роки, але через стільки років вирішили возз’єднатися і навіть узаконити відносини. Багато хто був здивований таким несподіваним примиренням зіркової парочки.

Багато хто вважає, що причиною їхнього розставання став юний бейсболіст Скотті Макнайт, до якого пішла акторка 5 років тому. Їхній роман тривав довго, але раптом дівчина почала з’являтися на заходах із колишнім хлопцем, українським боксером Володимиром. Вони приховували стосунки від преси, говорили, що досі дружать, а про щось більше не може йтися. У пари народилася донька, а згодом вони розійшлися.

Всі жінки братів Кличко

Володимир Кличко, схоже, оговтався від розлучення і знову закохався. За даними ЗМІ, його новою обраницею стала чемпіонка світу з боксу Сесілія Брекхус.

Дружина Віталія Кличка

Нагадаємо, Віталій Кличко та його дружина Наталя, яка робить музичну кар’єру, живуть окремо: він у Києві, а вона – у Німеччині. У ЗМІ неодноразово писали про їхнє розлучення. Але мер української столиці це заперечує.

Всі жінки братів Кличко

Що стосується дітей подружжя, то молодший син Максим навчається у школі у Великобританії, дочка Єлизавета-Вікторія вивчає психологію в університеті в Нідерландах, а старший син Єгор-Даніель закінчив перший етап університету за спеціальністю бізнес-менеджмент та планує вступати до аспірантури.

Схожі статті