26-річна Аліна Гросу показала своє нове кохання, і це не Полянський: білокурий молодик з окулярами

Молода виконавиця Аліна Гросу потішила своїх підписників новими кадрами з дорогою для неї людиною. Хто цей молодик, і як його звуть, дізнайтеся в нашій статті.

Молода артистка Аліна Гросу майже рік перебуває у серйозних стосунках з актором Роман Полянським. Хоча пара поки що всерйоз не заговорює про шлюб, обидва готові нього вступити, обговорюють весілля, майбутніх дітей та придбання заміського будинку.

Історія кохання Аліни Гросу та Романа Полянського добігає кінця
Аліна Гросу показала своє нове кохання, і це не Полянський

Варто відмітити, що це дуже важливо для співачки навіть попри те, що вона пережила не найприємніший досвід сімейного життя. Дівчина виховувалася у міцній, повні родині, де панує любов та гармонія. Про це свідчить її ставлення до молодших братиків та сестричок, племінників та інших родичів, які зазвичай не світяться у мікроблогах інших зірок.

Аліна Гросу показала своє нове кохання, і це не Полянський

До речі, днями Аліна Гросу опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію зі своїм маленьким братмком, який одразу ж зачарував підписників артистки своєю харизмою, комунікабельністю та креативністю.

Також варто відмітити, що між собою старша сестра та її крихітний родич дуже схожі. У дописі до публікації Аліна написала, що це її любов.
Здивування це не викликає, адже декілька днів поспіль усі її відеоролики були присвячені цьому хлопчику, їхнім іграм та взаємодії. Роман Полянський тим часом взагалі не світився на сторінці зірки. Цілком можливо, що він не поїхав у гості разом з коханою, а імовірно, не захотів бути героєм її роликів у цей період.

З ніжністю, яку демонструє Аліна до свого брата, нічого не зрівняється.

Схожі статті