“З ним легко”: 32-річна Ольга Мартиновська ефектно позує з новим хлопцем, молодшим за Ярославського в рази

Оля Мартиновська – яскрава зірка, яка одразу полюбилася українським глядачам. Зірку "МастерШефу" нещодавно помітили з новим хлопцем. Хто він?

Відкрита, щира та привітна. Ольгу Мартиновську неможливо не помітити серед усіх зірок найбільшого кулінарного проєкту України. Прославилася знаменитість не лише завдяки своєму кулінарному таланту, а й наполегливій праці. Вона гарно зарекомендувала себе у Франції, але вивчивши всі секрети західних кухарів, повернулася в Україну ділитися неоціненним досвідом.

Оля Мартиновська показала оглядини нареченої
32-річна Ольга Мартиновська ефектно позує з новим хлопцем

Тут на неї чекало насичене особисте життя. Знаменитість дуже швидко вийшла заміж. Її обранцем став красень Іван Кобець, якому жінка подарувала крихітку-донечку. Дівчинка росте спритною дитиною і з жвавим розумом. Живе з мамою, адже Ольга розлучилася з її татком.

Тривалий час фанатам подобалося думати, що потенційним вітчимом для маленької Віри може стати Володимир Ярославський. Втім, зірку помітили поруч вже з новим хлопцем.

Цього молодика звати Антон. Він працює у команді кухарів Мартиновської. За словами жінки, з цим хлопцем її пов’язує багато спогадів та спільних подій.

Особливо цінує знаменитість майстерність Антона.

Виявляється він – найкращий шоколатьє України. Ольга анітрохи не приховує свого захоплення цим красенем:

“Обожнюю свою команду. Кожного та кожну, хто вносить частинку себе у наші спільні проекти. І з гідністю запевняю: вони найкращі!

Сьогодні особливо хочу подякувати Антону Штипі — одному з найталановитіших кондитерів та шеф-кухарів, котрих я зустрічала.

З ним легко та завжди цікаво. А якщо я почну розповідати, скільки всього нам довелося пережити, цей пост перетвориться на лонгрід. Ні, навіть на 3 лонгріди!”

Схожі статті