Чому не спілкуються сестри Сумські, Сніжана Єгорова і Стася Ровінська, Зібров з сином: сімейні конфлікти зірок

Сімейні негаразди не оминають стороною навіть знаменитостей. Чому сестри Сумські, Сніжана Єгорова і Стася Ровінська та інші українські зірки посварилися зі своїми рідними?

В матеріалі Сенсації – знаменитості, які тривалий час перебувають у сварці з родичами.

Сніжана Єгорова і Стася Ровінська

Ведуча шоу “Твій день” на каналі 1+1 Стася Ровінська у публічному зверненні нещодавно зізналася, що давно не спілкується зі своєю матір’ю Сніжаною Єгоровою. Виявилося, найближчих людей віддалили різні світогляди та кардинально протилежна громадянська позиція.

Сніжана Єгорова переїхала до Туреччини
Сніжана Єгорова підтримує Путіна, через що з нею не спілкується старша донька Стася Ровінська

Днями екс-дружина Мухарського заявила, що підтримує Володимира Володимировича Путіна, після чого Ровінська була вимушена прокоментувати, як до цього ставиться.

Стася зауважила, що перестала спілкуватися з мамою також через деякі особисті причини, котрі виносити на широкий загал не хоче.

Донька Сніжани Єгорової Стася Ровінська зізналася, що не спілкується з матір'ю
Донька Сніжани Єгорової Стася Ровінська зізналася, що не спілкується з матір’ю

Ольга і Наталія Сумські

Сестри Сумські продовжують прославляти акторську династію родини своїм талантом, але між собою майже не спілкуються. В дитинстві Ольга і Наталя одна одну підтримували і багато часу проводили разом, проте з віком теплота у сестринських стосунках зникла.

“Можливо, темп життя, можливо, професійно, але щось якось воно так склалося. Політична тема може теж вплелася”, – розповідала Ольга Сумська в інтерв’ю Талі Калатай.

Як виглядає батько Ольги та Наталії Сумських
Сестри Сумські майже не спілкуються

Наталія не поділяє бажання молодшої сестри висвітлювати все своє життя у соціальних мережах, а також різко ставиться до зйомок для російських серіалів.

Павло Зібров та його син Сергій

У бесіді з Аліною Доротюк Павло Зібров зізнався, що майже не спілкується з дорослим сином від першого шлюбу. Сергій, так звуть спадкоємця артиста, теж не проявляє ініціативи та не підтримує зв’язку не лише з батьком, а й з молодшою сестрою Діаною і другою дружиною батька Мариною.

За словами Павла Миколайовича, коли син був молодший, бачився з татом, однак з віком спілкування припинилося:

“Я навіть не знаю, як це можна пояснити. В принципі, у мене своя сім’я, свої гастролі, свої проблеми, так що ходити в гості сім’ї свого сина від першого шлюбу в мене немає часу. І йому не цікаво було, якісь ревнощі – друга жінка в мого тата. Не важливо, хто там винен, не винен. Так воно склалося, так воно пішло”.

Павло Зібров
Павло Зібров не підтримує стосунків з сином від першого шлюбу

Варто зауважити, що перша дружина Зіброва сама від нього пішла до молодого коханця, хоча співак намагався зберегти сім’ю навіть після її зради.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.