74-річна Ніна Матвієнко пробачила чоловіку чергову зраду та пустила жити додому: чим Гончар довів своє кохання?

Ніна Матвієнко завжди пишалася своєю родиною, але за красивою картинкою традиційних родинних світлин завжди ховалася непроста правда про шлюб.

Ніна Матвієнко. Її голос зачаровує мільйони, а фанати готові дарувати безкінечно кохання. Своє ж серце співачка подарувала лише одному чоловікові – Петру Гончару. Художник та син відомого етнографа Івана Гончара, він полюбив артистку з першого погляду. Вона ж подарувала йому трьох чудових дітлахів. Сини пішли стопами тата – стали також митцями, а ось донька Антоніна стала як мама – вирішила пов’язати життя з музикою.

74-річна Ніна Матвієнко пробачила чоловіку чергову зраду

Втім, у житті цього легендарного подружжя все було зовсім не казково. Виявляється Гончар пропускав родинні свята, а ще захоплювався чужими жінками, часто промінюючи на них свою власну красуню-дружину.

Ніна Митрофанівна ж намагалася бути мудрою та ставитися до всього із розумінням. Втім, одного разу для себе таки вирішила, що їй слід відпустити невірного обранця. Ображена та засмучена, вона поставила коханого перед вибром: або вона, або інші жінки.

Петро одумався. Та все одно це не утримало Ніну Матвієнко від рішення розлучитися. Втім причина крилася не у зрадах.

“Я попросила чоловіка, щоб він мене покинув. Він вважав, що він ще має своє життя, яке він вибрав. Не було жодного скандалу, нічого. Було розуміння, що від нього вже ніякого толку в домі. Я сказала йому: “Говори людям, що я погана або те, що хочеш”, – ділилася співачка.

Згодом виявилося, що Ніна Митрофанівна просто не витримала великої кількості людей у себе вдома. Річ у тім, що разом  з нею та чоловіком ще проживає Тоня з дітьми і Арсеном Мірзояном. Співачка не раз скаржилася на тісноту. Та свого обранця таки пробачила, адже вважає, що всі заслуговують на другий шанс.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.