Ганна Жижа розповіла, що було за кадром “Ревізора”: чому Притулу не зробили ведучим та що витворювала Фреймут

Українська журналістка, телеведуча та шеф-редакторка соціального реаліті "Ревізор" Ганна Жижа дала відверте інтерв'ю, у якому розповіла про своїх колег Ольгу Фреймут, Сергія Притулу і не тільки.

Ганна Жижа за освітою викладачка англійської мови, однак жодного дня вона не працювала за фахом. Ще до випуску з університету героїня статті закріпилася в журналістиці. На Новий канал вона прийшла у 2007-му і стала випусковою редакторкою програми “TV-TabloID”. Потім Ганна очолила команду “Підйому”, ведучими якої на той момент була легендарна трійка Педан, Притула, Фреймут.

Сергій Притула, Ольга Фреймут і Олександр Педан у Підйомі
Сергій Притула, Ольга Фреймут і Олександр Педан у Підйомі

“Ревізор” вийшов на екрани у 2011-му. Саме Жижа з першого випуску відповідальна за всю креативну складову проєкту. В інтерв’ю Славі Дьоміну Ганна дала коротку характеристику усім ведучим шоу – Олі Фреймут (1-4 сезони), Вадиму Абрамову (5-7 сезони) та Миколі Тищенку (8-9 сезони):

“Маленький трактор, який не спинити”, – про Фреймут.

“Людина світу”, – про Абрамова.

“Великий малюк”, – про Тищенка.

Ганна Жижа розповіла про роботу з Притулою і Фреймут
Ганна Жижа розповіла про роботу з Притулою і Фреймут

Що цікаво, з Абрамовим Ганні навіть приписували роман, але насправді нічого, крім дружби, їх не поєднувало. При цьому Жижа зауважила, що до “Ревізора” їхні стосунки були кращими, ніж зараз. Справа в тому, що в один момент вони просто перестали спілкуватися. Вадим наразі живе і працює за кордоном.

Ганна Жижа розповіла, що було за кадром Ревізора
Ганна Жижа розповіла, що було за кадром Ревізора

А от Сергія Притулу на роль ведучого “Ревізора” навіть не розглядали:

“Це однозначно не його. Він не бридиться, він дуже любить поїсти, ну він би просто…. Я думаю, що в ньому немає не те, щоб потреби, а здатності ображати простих людей”.

Схожі статті